Setari Cookie-uri

5 Noutati surprinzatoare despre machiajul ochilor

Machiajul ochilor are o importanta deosebita in ritualul de infrumusetare. Pentru a obtine o privire de invidiat, inainte de machiaj, tine cont de urmatoarele noutati, desprinse direct din tendintele actuale:

turcoaz metalic 4. Machiajul in doua nuante

A devenit un trend la moda de cateva sezoane. Designeri precum Dior, John Galliano, Anna Sui sau Balmain, au promovat intens machiajul in doua nuante. Combinatia cea mai intalnita este intre fardurile oranj si violet. Chiar daca vorbim despre doua culori puternice, acestea pot fi aplicate intr-o cantitate mai mica pe pleoape, usor estompate pentru a fi utilizate si in machiajul de zi. Combinatii mai soft se realizeaza prin alaturarea urmatoarelor nuante de farduri: auriu-maro, lila-violet, bej-turcoaz sau bej-pamantiu.

5. Sprancenele naturale

Sunt la moda sprancenele bine definite cu aspect natural. Chiar si in cazul machiajului de seara, sprancenele nu trebuie sa fie colorate in exces. Acestea se machiaza intotdeauna primele si nu se accentueaza cu fard. Se coloreaza discret cu un creion moale, intr-o culoare apropiata de nuanta sprancenelor si a parului. Rimelul pentru sprancene este un alt produs util. Acesta uniformizeaza culoarea si contine un gel special care fixeaza conturul firelor.





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.