Tenul curat si aspectuos se mentine in forma printr-un stil de viata sanatos si o ingrijire riguroasa. Iata 3 dintre cele mai importante secrete care stau la baza unui chip radiant, fara impuritati :

Daca iti doresti un chip sanatos si catifelat afla ce tip de ten ai si achizitioneaza-ti numai produse cosmetice destinate pielii tale. In caz contrar, cremele nepotrivite iti pot agresa chipul deoarece nu corespund cerintelor pielii tale. Tenul normal este usor de recunoscut; este placut la atingere si rareori se confrunta cu problema cosurilor. Tenul uscat este tern, predispus la riduri, in timp ce tenul mixt spre gras are un aspect uleios in zona T si cosurile sau punctele negre sunt frecvente.

Odata ce ti-ai descoperit tipul de ten, utilizeaza creme nutritive din aceeasi gama pentru rezultate eficiente. Un ten fara probleme se ingrijeste zilnic cu atentie si rabdare. Doar crema potrivita ii va oferi pielii tale hidratarea de care are nevoie.

2. Curatarea pensulelor de machiaj

Un alt secret important pentru un ten sanatos consta in curatarea perioadica a pensulelor de machiaj. Resturile de make-up pot provoca infectii sau alergii tenului, asadar se recomanda cat mai multa atentie in folosirea acestora. In fiecare zi, dupa utilizare, pensulele se pot sterge de fard cu un servetel uscat sau cu un prosop moale. Cel putin la doua saptamani ar trebui curatate mai atent cu apa calduta si un sampon fin. Firele se maseaza usor, cu miscari circulare pentru a dizolva machiajul. Se clatesc foarte bine cu apa si balsam. Balsamul mentine perii fini si moi.

3. Demachierea, esentiala pentru un ten curat


Ultimul pas, cel mai important este curatarea tenului in profunzime. Seara sau dimineata, oricat ai fi de obosita include obligatoriu in ritualul tau de ingrijire demachierea. Impuritatile, transpiratia si resturile de make-up iti pot provoca neplacei mari daca nu le indepartezi la timp. In mod special tenul sensibil sau tenul cu tendinta de ingrasare va avea cel mai mult de suferit din aceasta cauza. Fardurile si secretiile glandelor care vor ramane pe piele grabesc aparitia ridurilor si uscarea fetei.

Asadar, previne din timp consecintele neplacute si demachiaza-ti tenul cu produse potrivite, menite sa
confere elasticitate si stralucire pielii tale. Incearca laptele demachiant de la NIVEA imbogatit cu ulei natural de migdale si galbenele care curata si hraneste intensiv pielea. Este potrivit pentru tenul uscat sau sensibil. Din aceeasi gama de ingrijire iti recomandam si crema de zi NIVEA Visage Nourishing Day Care care pastreaza tenul hidratat pentru 24 de ore si il protejeaza de radiatii datorita FPS 8.


  • Kudika

    Art Safari Taine și Comori !O nouă ediție se deschide din 8 martie,...

  • Kudika

    Art Safari a deschis Muzeul secret din inima Bucureștiului!...

  • Kudika

    Un nou sezon de KINOdiseea Open Air la București, între 22 august...

  • Kudika

    Cele mai importante calități și defecte ale bărbatului Fecioară

  • Kudika

    VIASAT HISTORY DIFUZEAZĂ AL TREILEA SEZON DIN SERIA BETTANY HUGHES:...

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...