Setari Cookie-uri

Tehnicile din spatele machiajului profesionist

In calitate de reprezentante ale sexului frumos constientizam ca niciodata nu vom sti suficiente lucruri despre machiaj si infrumusetare. Asadar, cum ar suna o participare la un curs intitulat chiar asa: Tehnici de machiaj. Un atelier practic, extrem de util care sa ne invete pasii esentiali pentru un look impecabil.

atelier distractie Poate v-am starnit curiozitatea, insa nu vreau sa va stric surpriza. Nu o sa va dezvalui cum a decurs fiecare curs. Va ofer oportunitatea sa descoperiti singure pasii esentiali care stau la baza machiajului profesionist.

Va invit si pe voi sa treceti pragul atelierului de machiaj, o activitate de grup cu un scop foarte bine determinat. O sa uitati pentru cateva ore de grijile cotidiene si veti avea posibilitatea sa cunoasteti si un alt fel de program recreativ. Intr-un timp scurt o sa acumulati cunostinte utile, adaptabile in cat mai multe ocazii.

Machiajul este mai mult decat o tehnica menita sa ne scoata din banalitate. Invata sa stapanesti regulile esentiale si scoate in lumina calitatile infatisarii tale. Pe langa cursul de machiaj, la Atelierul recreativ de pe strada Paris te asteapta si alte cursuri interesante. Inscrie-te si tu aici.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.