Setari Cookie-uri

Special day cu make-up artistul Nick Barna!

Ieri a fost o zi speciala in redactia Kudika. S-au intamplat o groaza de lucruri dragute si am avut doi invitati speciali: Nick Barna, make-up artist oficial al Maybelline New York si Emma Ligia Neagoe.

Special day cu make-up artistul Nick Barna si o fata norocoasa :)

Ieri a fost o zi speciala in redactia K Special day cu make-up artistul Nick Barna si o fata norocoasa udika. S-au intamplat o groaza de lucruri dragute si am avut doi invitati speciali: Nick Barna, make-up artist oficial al Maybelline New York si Emma Ligia Neagoe.

Nick, un adevarat artist a reusit sa faca o schimbare de zile mari, aplicand un machiaj echilibrat, potrivit pentru o zi lejera la scoala sau la birou. In tonuri de maro, nude, auriu machiajul a facut minuni la sfarsitul procesului, Ligia avand un soc Nu ma mai recunosc. Nick este un adevarat artist si vreau sa ii multumesc cu aceasta ocazie.

Cele mai comune greseli ce tin de machiaj

In timp ce o machia pe Ligia, Nick a dat si cateva sfaturi utile pentru cititoarele Kudika. Fondul de ten nude se intinde cu un buretel usor umed. Buretele trebuie putin umezit, deoarece astfel nu o sa absoarba prea mult din cantitatea fondului de ten. Se incepe cu zona centarla a fetei in zona pometilor si se aplica apoi cu miscari de tapotare. Se utilizeaza un fond de ten rezistent la transfer, util in sezonul rece la schimbarile de temperatura. De asemenea, Nick a tinut sa sublinieze importanta utilizarii fondului de ten, mentionand ca hidrateaza si actioneaza ca o a doua piele.

make-up artistul Nick Barna Un amanunt pe care majoritatea femeilor il uita este ca se machiaza si gatul, bineinteles, mai adauga stilistul Maybelline. Un alt lucru pe care femeile il omit este faptul ca fondul de ten se aplica intotdeauna si pe varful nasului.

De asemenea, fetele ar trebui sa fie atente si la urmatoarele greseli. Nick ne explica cele mai comune greseli in machiaj: folosirea fardurlor de pleoape fara baza, folosirea blush-ului fara pudra si machiajul nepotrivit, neasortat la tinuta si momentul zilei.

Machiajul de zi trebuie sa fie lejer si simplu

Revenind la machiajul de zi, el nu ar trebui sa dureze mai mult de 10 minute. In continuare, Nick ne-a explicat care sunt pasii esentiali pentru un machiaj natural reusit.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.