Setari Cookie-uri

Special day cu make-up artistul Nick Barna!

Ieri a fost o zi speciala in redactia Kudika. S-au intamplat o groaza de lucruri dragute si am avut doi invitati speciali: Nick Barna, make-up artist oficial al Maybelline New York si Emma Ligia Neagoe.

Baza aplicata inaintea fondului de ten asigura durabilitatea machiajului si confera chipului un aspect impecabil. Dupa fondul de ten machiajul se fixeaza obligatoriu cu pudra. Se va folosi o pensula mare, speciala, cu o forma rotunjita dar se poate utiliza si o pudriera. Cu ajutorul ei pudra se fixeaza mai bine pe anumite zone cu probleme.

Apoi make-up artistul Nick ne-a mai dezvaluit un truc de infrumusetare se poate sculpta aspectul fetei pentru un plus de definire cu un blush. In cazul Ligiei am folosi o nuanta de maro pentru ca ea este bruneta.

machiaj natural make-up artist Nick Barna Rezultatul final

Machiajul pleoapelor a fost definit cu ajutorul unori farduri in nuante naturale. Pentru inceput s-a utilizat ca baza un fard intr-o culoare apropiata pielii. Conturul a fost realizat cu un creion inchis, atat la baza pleoapei superioare cat si in colturile externe ale pleoapei inferioare.

Rimelul este esential pentru o privire seducatoare. Nick a ales mascara One by One de la Maybelline, care alungeste genele fara sa le incarce. Mascara se aplica de la baza genelor spre varf, cu miscari in zig-zag.

Buzele seducatoare completeaza orice tip de make-up. Culoarea lor joaca un rol foarte important si defineste aspectul fetei. Chiar si in cazul machiajului de zi rujul nu trebuie sa lipsesca. Bineinteles, se va folosi unul intr-o nuanta cat mai apropiata de culoarea naturala a buzelor sau cu un ton mai deschisa.




Un articol de Emma Ligia Neagoe si Cristina Craciun





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.