Setari Cookie-uri

Interviu cu dr Iancu Morad: Barbatii au inceput sa apeleze la tratamentele estetice

Fondator al clinicii Luxury Aesthetics din Bucuresti, dr. Iancu Morad efectueaza tratamente de medicina estetica neinvazive.

Drept dovada, este cererea continua in aceasta sfera, fapt care m-a indemnat sa imi extind activitatea intr-un nou sediu mai mare si mai bine dotat din punct de vedere medical dar, totodata, si un cabinet in afara Bucurestiului.

5. Care este cea mai des ceruta interventie?

In momentul actual lumea tinde spre tratamente cat mai putin invazive - isi doresc tratamente rapide, fara durere, fara anestezie si cel mai important cu un timp de recuperare cat mai scurt. Aceste cereri stau la baza noilor tehnici cu rezultate imediate si fara timp de recuperare.
dr. Iancu Morad cu o pacienta

6. Exista pacienti pe care nu ii puteti ajuta in cadrul clinicii intrucat tin de o alta sfera de activitate?

Sunt pacienti carora nu le sunt indicate de exmplu operatiile, si atunci, decat un pacient sa apeleze la o maniera invaziva de remodelare corporala, precum liposuctia, ii pot recomanda tratamente de remodelare corporale cu aparatura de ultima generatie care ii pot scapa fara probleme de centrimetri nedoriti in plus. Chiar, astfel de situatii m-au indemanat sa imi extind activitatea cu inca o clinica, menita sa ofere tratamente de epilare IPL si remodelare corporala cu reducerea circumferintelor de pana la cativa cm intr-un timp relativ redus. Aceasta clinica se difera de altele de acest gen datorita pesonalului, deoarece medici autorizati sunt persoanele care efectueaza tratamentele dar care si explica procedurile si demersurile in cadrul unor consultatii medicale gratuite.

7. Cum ati descrie starea mentala a unei paciente pregatite pentru o interventie de chirurgie estetica?

Pacientii sunt mereu pregatiti psihic inainte de o intenventie estetica, de acest lucru ma asigur in cadrul consultatiilor post tratament / interventie, acestia fiind convinsi ca rezultatul va fi pe masura asteptarilor lor si le va imbunatati aspectul fizic asa cum isi doresc.

8. Cat de repede se vindeca pacientii dupa tratamente?

Tratamentele actuale din medicina estetica nu necesita timp de recuperare, pacientul poate parasi cabinetul si se poate intoarce la activitatea sa curenta fara probleme. In cazul interventiilor chirurgicale, multumita tehnicilor si aparaturii actuale, recuperarea nu este de foarte lunga durata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.