Kudika
19 Ianuarie 2012

Daca bugetul si timpul nu-ti permit sa te simti ca o zeita la un centru spa, transforma-ti baia intr-un sanctuar al frumusetii si al relaxarii!

Sursa: Noifetele.ro

Costume de baie potrivite pentru petreceri la piscină

Toate ne-am dori sa mergem la spa si sa ramanem cateva ore bune acolo. Daca bugetul si timpul nu-ti permit sa te simti ca o zeita la un centru spa, transforma-ti baia intr-un sanctuar al frumusetii si al relaxarii!

Inainte de a trece la ritualurile spa propriu-zise ai nevoie de urmatoarele lucruri:

spa- Intimitate: poate unul dintre cele mai importante aspecte ale experientei spa acasa e sa te asiguri ca ai la dispozitie o ora-doua doar pentru tine. Daca vei fi nevoita sa iesi din cada sa raspunzi la usa sau la telefon cand ti-e lumea mai draga, s-a zis cu relaxarea ta.

- Muzica: daca poti aduce un CD player mic in baie sau in hol, e perfect. Melodiile de relaxare potrivite iti vor topi stresul si te vor face sa visezi la lucruri frumoase.

- Lumina potrivita: vei fi surprinsa cum un anumit tip de lumina poate crea un mediu linistit si zen. Inchide becul si trage perdelele in baie si apoi umple camera cu lumanari mici, aromate.

Iata si cele 5 rasfaturi spa pe care ti le propunem pentru o dupa-amiaza sau o seara numai pentru tine: sauna, exfoliere, tratament pentru par, fata sau maini - citeste in continuare pe Noifetele.ro cum sa le pregatesti.

Costume de baie intregi pentru o vara 2017 plina de aventura

Vizionare placuta


Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: