Setari Cookie-uri

Practic: Machiaj ochi de pisica

Ochi de pisica este un machiaj extrem de sexy, care evidentiaza foarte bine privirea. Purtat frecvent de vedete precum Angelina Jolie sau Rihanna, este un make-up feminin si seducator, care nu da semne ca va disparea prea curand din tendintele frumusetii.

Daca vedetele opteaza in general pentru culori naturale, noi iti propunem un machiaj ochi de pisica in culorile verii. Asadar, iti recomandam sa incerci acest look seara, la petrecerile sezonului si cu siguranta vei fi in centrul atentiei. Iata cum se realizeaza:

Pasul 2:
Creeaza o baza si pentru machiajul ochilor. Alege un fard crema roz aprins si intinde-l foarte bine pe pleoape. Estompeaza-l atent cu degetele astfel incat sa capete un aspect mai natural. Utilizeaza acelasi fard si pentru machiajul pometilor. Subliniaza privirea aplicand un fard pulbere roz intens peste baza. Intinde-l foarte bine cu pensula si estompeaza-l discret inspre arcada.
In cazul machiajului ochi de pisica este necesar sa colorezi si pleoapa inferioara. Asadar, utilizand acelasi fard traseaza o linie fina cu ajutorul unei pensule de contur urmand linia genelor. Este momentul sa conferi un aspect intens machiajului. Creeaza o codita in coltul extern al pleoapei inferioare cu ajutorul unui gel de ochi negru. Contureaza atent si pleoapa superioara, astfel incat sa unesti cele doua linii in exterior.

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.