Setari Cookie-uri

Practic: Machiaj ochi de pisica

Ochi de pisica este un machiaj extrem de sexy, care evidentiaza foarte bine privirea. Purtat frecvent de vedete precum Angelina Jolie sau Rihanna, este un make-up feminin si seducator, care nu da semne ca va disparea prea curand din tendintele frumusetii.

Daca vedetele opteaza in general pentru culori naturale, noi iti propunem un machiaj ochi de pisica in culorile verii. Asadar, iti recomandam sa incerci acest look seara, la petrecerile sezonului si cu siguranta vei fi in centrul atentiei. Iata cum se realizeaza:

Pasul 1:
Pentru inceput utilizeaza o baza de machiaj care are rolul de a controla excesul de sebum si de a pastra tenul curat cat mai multe ore. Un produs indicat in mod special vara este spray-ul fixator pentru make-up care se aplica pe tenul curat. Urmeaza fondul de ten care trebuie sa fie intins foarte bine cu pensula, pentru un aspect cat mai uniform.
Sprancele se coloreaza intr-o nuanta naturala, potrivita parului si tenului. Pentru un contur perfect foloseste o pensula speciala, practica si precisa.

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.