Setari Cookie-uri

Tratamente homemade pentru un ten de invidiat

Tratamentele facute acasa reprezinta poate cea mai eficienta metoda de a-ti curata tenul in profunzime. Economisesti timp, bani si poti conta pe utilizarea unor ingrediente naturale, mult mai sanatoase pentru pielea sensibila a fetei. Urmareste mai jos cateva tratamente homemade care pot oferi rezultate uimitoare tenului:

2. Remedii pentru zona sensibila din jurul ochilor
Zona din jurul ochilor merita o atentie deosebita, deoarece reflecta cel mai bine starea de sanatate a tenului si totodata, este cea mai expusa factorilor externi. Iata cateva remedii pentru cele mai intalnite probleme la nivelul ochilor:
Pungile de sub ochi se pot reduce cu ajutorul unor rondele de castravete rece aplicate pe pleoape. O alta metoda ar fi aplicarea pe pleoape a doua discuri demachiante imbibate in ceai negru si tinute in prealabil la frigider. De asemenea, compresele cu apar rece si vitamina E mentinute cel putin 10 minute pe ochi pot avea efecte deosebite asupra ochilor umflati.
Cearcanele se pot estompa cu ajutorul unor comprese cu cei de albastrele sau musetel. Un alt remediu ar fi cartoful crud, un ingredient cu multiple beneficii asupra organismului. Rade un cartof tinut la frigider, pune amestecul in tifon si aplica-l 15 minute pe pleoape. Sucul de cartof contine agenti care au proprietatea de a lumina pielea din jurul ochilor. Nu in ultimul rand, consuma foarte multe alimente bogate in fier si nu uita ca minim 2l de apa pe zi iti vor mentine pielea hidratata.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.