Setari Cookie-uri

3+3 greseli de infrumusetare care-ti irita tenul

Pielea fetei este foarte sensibila si trebuie ingrijita corespunzator. Chiar daca urmezi cu sfintenie anumite reguli, ai grija la excese si acorda o atentie sporita produselor cosmetie pe care le folosesti. Afla care greseli iti compromit sanatatea tenului si excludele din rutina de infrumusetare.

Demachierea corecta este esentiala pentru o piele cu un aspect de invidiat. Degeaba iti cureti temeinic fata in fiecare seara daca dimineata iti aplici machiajul fara sa folosesti din nou un demachiant sau o lotiune tonica. Seara, tenul secreta sebum si celule moarte care trebuie indepartate. In caz contrar, toxinele se vor depune pe chipul tau si vor favoriza iritatii dar si imbatranirea prematura a pielii.

5. Iti exfoliezi pielea in exces


Ca si demachierea, gomajul este un procedeu util care ajuta la indepartarea toxinelor de pe suprafata pielii. Insa, utilizat in exces acesta poate crea efecte neplacute. Gomajul sensibilizeaza pielea si o poate agresa, de aceea nu trebuie efectuat la intervale mai mici de 7-10 zile. Nu in ultimul rand, dupa exfoliere, trebuie folosita si o lotiune puternic hidratanta.

Greseli frecvente de infrumusetare

6. Nu iti cureti pensulele de machiaj


Pensulele de machiaj au devenit acesorii indispensabile pentru o infatisare de invidiat. Profita de utilitatea lor dar nu uita sa le cureti cu o lotiune speciala dupa fiecare intrebuintare. Resturile de machiaj neindepartate produc diverse bacterii care afecteaza sanatatea pielii. Alergiile si aparitia acneeei sunt principalele urmari nefavorabile.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.