Setari Cookie-uri

18 trucuri pentru un machiaj perfect

Machiajul este o adevarata arta! Uite ce trebuie sa stii ca sa obtii un look perfect.

Afla trucuri utile pentru orice tip de machiaj:

1. In timpul zilei foloseste un dermatograf si seara opteaza pentru tus. Eyeliner-ul nu creeaza impresia unui lok natural si la temperaturile ridicate are nevoie deseori de retusuri.

2. Daca ai tenul uscat baza de machiaj nu se intinde foarte bine. De aceea, aplica inaintea fondului de ten si a corectorului un strat de crema hidratanta. Pielea ta va deveni mai moale si cosmeticele vor capata un spect cat mai natural.

trucuri utile pentru orice tip de machiaj
sursa foto: shutterstock.com

3. Pudra pulbere completeaza perfect un look natural. Daca nu vrei sa folosesti fond de ten, aplica doar o crema hidratanta, apoi un strat de pudra care o sa-ti ofere un plus de luminozitate.

4. Cand iti doresti un machiaj natural si nu vrei sa utilizezi farduri aplica fond de ten si pe pleoape. Chipul va avea o culoare uniforma si ochii vor parea mai luminosi.

Citește și:

5. Pudra compacta aplicata cu ajutorul unui buretel rezista mai mult si complimenteaza un machiaj natural. Este unul dintre trucurile la care apeleaza foarte multe celebritati.

6. Iti place efectul de buze mate? Ca sa-l obtii, aplica un balsam de buze, rujul dorit, apoi tamponeaza discret buzele cu un servetel.

tipsuri pentru un machiaj perfect sursa foto: shutterstock.com

7. Inainte sa folosesti rujul, exfoliaza-ti buzele. Recurge la acest truc cu cateva ore inainte de machiaj si culoarea lor va fi mult mai intensa.

8. Machiajul pleoapelor o sa reziste mai mult daca aplici intai un primer, apoi un strat fin de pudra pulbere. Indeparteaza surplusul cu o pensula voluminoasa.

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.