Setari Cookie-uri

18 trucuri pentru un machiaj perfect

Machiajul este o adevarata arta! Uite ce trebuie sa stii ca sa obtii un look perfect.

9. Alege farduri mate cand iti doresti sa pui in valoare culoarea ochilor. Daca iti doresti un plus de luminozitate, opteaza pentru farduri de pleoape sidefate in nuante deschise.

10. Cel mai bun remediu pentru ochii obositi sunt fardurile deschise. Alege un fard de pleoape pal auriu si contureaza marginile pleoapelor cu un dermatograf gri.

trucuri pentru un machiaj perfect sursa foto: shutterstock.com

11. Daca nu esti sigura ca ti-ai acoperit foarte bine imperfectiunile, aplica intai fondul de ten, apoi anticearcanul. Studiaza-ti bine tenul la lumina si o sa observi daca mai ai nevoie de acoperire.

12. Alege un fond de ten iluminator ziua si unul cu efect mat pentru machiajul de seara. Cand te machiezi mai puternic, ai nevoie de o acoperire mai buna si nu de o textura semi-transparenta.

13. Uneori fondul de ten nu se intinde foarte bine si capata un aspect neplacut. Cand te confrunti cu aceasta problema umezeste un buretel si tamponeaza discret zona, astfel incat sa uniformizezi produsul.

Citește și:

trucuri pentru machiaj perfect sursa foto: shutterstock.com

14. Cand finisezi un machiaj de seara nu uita sa te ocupi si de aspectul nasului. Pudreaza-ti nasul si zona de sub ochi cu o pudra pulbere translucida.

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.