Setari Cookie-uri

Top 7 masti de frumusete cu ingrediente naturale

Iti place sa te rasfeti cu diferite masti si sa-ti hidratezi tenul cand are nevoie. Mereu cauti sa alegi masca cea mai potrivita pentru tine, dar de multe ori devii reticenta cand te lovesti de preturile produselor.

Primul lucru la care ar trebui sa te gandesti este ca mastile pot fi facute si in casa din produse naturale. Nu este deloc greu sa iti “construiesti” o masca, iar noi te vom ajuta sa afli cateva combinatii sanatoase care te vor salva de multe ori.

Masca pentru tenul gras

Daca ai tenul gras, atunci aceasta este masca perfecta pentru tine. Ai nevoie de o jumatate de lamaie, albus de ou si de un pahar de faina cu ovaz. amesteci toate incredientele pana se transforma intr-o crema ce o aplici pe fata. Dupa ce se usuca, o sa poti sa o indepartezi cu apa calda.

Sursa Foto: Shutterstock.com

Masca pentru ten sensibil

In cazul in care ai parte de un ten sensibil, atunci stii ca trebuie sa-ti acorzi o atentie speciala. Avem pentru tine o masca perfecta pentru catifelarea pielii si iata incredientele: o cana de fulgi de ovaz fierti in lapte, o linga de miere si o pulpa de banana. Toate se amesteca si se lasa pe fata pentru a actiona timp de 15 min. Dupa ce ai asteptat, poti sa te clatesti cu apa calduta si vei simti rapid beneficiile mastii.

Citește și:

Masca hidratanta

Daca simti ca pielea ta are nevoie de hidratare, atunci noi avem o reteta si pentru asta. Amesteca doua linguri de lapte cu doua linguri de miere si intinde crema rezultata pe fata si pe gat. Nu este nimic complicat si dificil, iar acum tot ce trebuie sa faci e sa lasi masca sa actioneze pe tenul tau timp de 10 minute. Dupa ce a trecut timpul, clatesti cu apa calduta si gata!

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.