Setari Cookie-uri

Top 7 masti de frumusete cu ingrediente naturale

Iti place sa te rasfeti cu diferite masti si sa-ti hidratezi tenul cand are nevoie. Mereu cauti sa alegi masca cea mai potrivita pentru tine, dar de multe ori devii reticenta cand te lovesti de preturile produselor.

Masca pentru par deteriorat

Parul tau are de suferit de la o multime de factori, iar vremea este unul dintre ei. Am pregatit special pentru tine o masca formata dintr-un galbenus de ou si apa. Ce trebuie sa faci? Nu este deloc complicat: trebuie sa bati separat albusul de ou de galbenus. Acum va trebui sa bati albusul pana cand se transforma intr-o spuma. Dupa ce ai facut asta, o sa adaugi o lingura de apa si apoi galbenusul. Acum este momentul in care aplici masca pe parul udat cu apa calduta si tamponezi totul pana ajunge lotiunea pe tot parul. Intre timp masezi, si la final clatesti cu apa rece.

Masca cu iaurt si castravete

Daca ai avut parte de o zi calduroasa, atunci tot ce ai nevoie este o lingura de iaurt si un castravete. Amesteci cele doua incrediente intr-un blender, iar crema rezultata o aplici pe fata. Dupa 15-20 de minute vei putea sa-ti clatesti tenul cu apa rece si te vei simti cu siguranta revigorata.

Citește și:

Sursa Foto: Shutterstock.com

Masca cu vinete

Da, poate nu stiai, dar si vinetele sunt benefice tenului tau. Daca vrei sa oferi pielii tale un aspect tanar, atunci trebuie sa incerci recomandarea noastra. Tot ce trebuie sa faci este sa pui sucul unei vinete pe un servetele mare. Dupa care poti sa il aplici pe fata si sa-l tii acolo timp de 30 de minte. La final iti vei clati fata cu apa calduta.


Masca pentru ochi

In cazul in care te-ai saturat de pungile de sub ochi, poti oricand sa incerci ceva simplu si eficient. De ce sa arunci o gramada de bani pe tot felul de tratamente, cand poti sa folosesti ceva ce se gaseste in bucataria ta: cartoful. Da, ai citit bine: cartoful! Tot ce trebuie sa faci este sa tai doua felii de cartof, le pui fiecare sub ochi si le lasi acolo timp de 10 min. In acest fel vei scapa si de ridurile deranjante, dar si de pungile de sub ochi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.