Setari Cookie-uri

10 sfaturi utile: Cum folosesti corect autobronzantul

Autobronzantul este un produs util care poate asigura o nuanta placuta pielii.

Daca este folosit corect, autobronzantul poate conferi pielii o culoare placuta si discreta, asemanatoare unui bronz obtinut natural. Uite ce reguli trebuie sa respecti ca sa obtii rezultate eficiente:

lapte de corp garnier propunere de autobronzant: lapte hidratant de la Garnier, pret 13.99 lei;

1. Exfoliaza

Autobronzantul se aplica pe pielea curata, lipsita de impuritati. De aceea, exfolierea este primul pas esential pentru un bronz discret, cu aspect natural. Se recomanda o baie calda care deschide porii si inmoaie pielea.

Crema exfolianta se aplica preferabil cu o zi inaintea autobronzantului, insistandu-se asupra zonelor cu piele foarte uscata.

2. Pielea trebuie curata si uscata

Pielea trebuie sa fie puternic hidratanta, astfel produsul va fi absorbit mai usor. De aceea, cu 7-8 ore inainte se recomanda folosirea unei lotiuni nutritive.

Citește și:

Cand ai hotarat sa aplici autobronzantul pielea ta trebuie sa fie curata si uscata. Orice urma de crema ori sapun impiedica bronzarea uniforma, asadar asigura-te ca ai curatat eficient corpul.

3. Fara pete pe corp

Foloseste manusi pentru a nu-ti pata unghiile. Cu siguranta nu doresti sa iti compromiti manichiura, pedichiura si degetele. Acelasi lucru este valabil si pentru restul corpului. Zona ochilor este foarte sensibila, de aceea pe fata trebuie sa aplici o cantitate mai mica de produs, astfel incat sa obtii un aspect cat mai placut.

bronz fara pete sursa foto: shutterstock.com

4. Ordinea corecta

Distribuie in mod egal lotiunea, de jos in sus. Incepe cu gleznele, continua cu abdomenul, sanii si bratele. Crema trebuie intinsa uniform si pe spate, asadar nu ezita sa rogi o prietena sa te ajute daca nu te descurci.

5. Cum iti protejezi tenul

Tenul necesita o atentie deosebita. Daca esti incepatoare in utilizarea autobronzantului ar fi o ideea buna sa-l intinzi cu ajutorul unui buretel demachiant perfect uscat. Incepe cu gatul si continua inspre barbie, pometi, nas si frunte. Acorda o atentie sporita in zona firelor de par, a cefei si a urechilor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.