Setari Cookie-uri

10 sfaturi utile: Cum folosesti corect autobronzantul

Autobronzantul este un produs util care poate asigura o nuanta placuta pielii.

6. Alege momentul potrivit

Ideal ar fi sa folosesti produsul dimineata. Astfel autobronzantul va avea timp suficient se usuce si nu vei rsica sa-ti patezi lenjeria sau hainele. Lasa pielea sa se usuce si nu te grabi s-o acoperi cu prosopul. Daca te grabesti si trebuie neaparat sa iesi, asteapta totusi cel putin o ora inainte sa te imbraci.

propunere de autobronzant: gel autobronzant Sublime de la L'Oreal, pret 39.99 lei

7. Indeparteaza excesul

Excesul de autobronzant se indeparteaza cu un servetel demachiant. Daca ti-ai patat din greseala degetele este bine sa ai in preajma o perie medie si un prosop mai aspru.

8. Cum stergi petele inestetice

Petele inestetice se indeparteaza cu o lotiune demachianta. Spala foarte bine cu apa calduta si sapun zonele afectate, apoi aplica 2-3 puncte de crema.

Lasa produsul sa actioneze cateva minute, apoi tamponeaza zona cu miscari circulare. Incerca si un remediu naturist: zeama de lamaie ajuta la indepartarea petelor de autobronzant.

Citește și:

9. Ce trebuie sa eviti

In primele 5-6 ore de la aplicarea lotiunii evita gelurile de dus care au in componenta uleiuri esentiale si scrub-urile. De asemenea, inotul si expunerea la soare sunt contraindicate imediat dupa bronz.

10. Cum se intretii bronzul

Aplica zilnic o lotiune de corp hidratanta si maseaza foarte bine pielea. Dupa fiecare epilare autobronzantul trebuie aplicat respectand aceiasi pasi de mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.