Setari Cookie-uri

Trucuri de machiaj de la celebritati

Afla cateva trucuri importante de make-up de la o parte dintre ambasadoarele frumusetii!

Celebritatile stralucesc pe covorul rosu afisand un look impecabil, demn de invidiat. O parte dintre acestea stiu sa obtina o infatisare placuta si in viata de zi cu zi, adoptand un machiaj natural. Iata cateva trucuri de efect utilizate de vedete:

Eva Mendes: transforma machiajul simplu intr-unul de efect

Actrita dezvaluie un truc simplu care transforma machiajul de zi intr-unul de seara. Traseaza o codita prelungita cu un eyeliner negru pe pleoape si schimba gloss-ul transparent cu un ruj nude sidefat.

Scarlett Johansson: machiaj soft si buze senzuale

Ca sa obtii un efect asemanator, inainte sa aplici rujul exfoliaza-ti buzele cu un gel abraziv tinut in prealabil la rece. Exfoliantul stimuleaza circulatia sangelui si in acest fel va intensifica nuanta rosie a buzelor.

Scarlett Johansson

sursa foto: shutterstock.com

Jennifer Lopez: pometi proeminenti

Este una dintre putinele vedete care se poate mandri cu un ten radiant si pometi bine definiti, care par proaspat atinsi de razele soarelui. Obtine usor acest efect cu ajutorul produselor de machiaj potrivite. Foloseste un blush crema bronze pe varful pometilor si inspre tample, apoi defineste aspectul fetei cu o pudra iluminatoare.

Citește și:

Mischa Barton: blush cu efect natural

Actrita impresioneaza printr-un machiaj proaspat, diafan. Pometii ies in evidenta printr-un aspect mat si o textura fina. Ca sa obtii acest efect ai nevoie de un blush crema intr-o nuanta deschisa, cat mai apropiata de cea a tenului tau. Inainte sa-l aplici amesteca-l cu putin fond de ten; astfel pometii tai vor capata o culoare naturala.

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.