Setari Cookie-uri

Trucuri de machiaj de la celebritati

Afla cateva trucuri importante de make-up de la o parte dintre ambasadoarele frumusetii!

Kristen Stewart: cum acoperi eficient imperfectiunile fara fond de ten

Tanara actrita este adepta machiajului natural. Kristen foloseste rareori fondul de ten in viata de zi cu zi si doar isi corecteaza imperfectiunile cu un produs special. Cum reusesti sa iti maschezi anumite defecte fara sa folosesti prea multe cosmetice? Alege un corector lichid, amesteca-l in prealabil cu o cantitate potrivita de crema hidratanta si aplica-l in zonele cu probleme. Datorita cremei, corectorul se va intinde mai usor si va capata un aspect natural uniform pe piele.

Kristen Stewart sursa foto: s_bukley / Shutterstock.com

Natalie Portman: machiaj natural pentru ochi

Apeleaza la acest truc daca iti doresti un machiaj natural. Aplica pe toata pleoapa mobila un fard roz mat si inlocuieste dermatograful cu un fard negru inchis. Contureaza marginile pleoapei, apoi amesteca foarte bine produsele cu o pensula moale.

Citește și:

Nicole Scherzinger: smokey eyes cu efect iluminator

Machiajul smokey este preferatul cantaretei Nicole Scherzinger. Inspira-te din stilul ei dar tine cont de urmatorul truc daca vrei sa adaugi privirii un efect iluminator. Contureaza pleoapele cu un dermatograf argintiu sau auriu si ochii tai vor parea mai mari si mai luminosi.

Reese Witherspoon: machiajul ideal pentru ochii albastri

Machiajul smokey eyes in nuante calde maro evidentiaza foarte bine irisul albastru. Poate fi folosit si in timpul zilei pierdut, cu accente puternice inspre coltul exterior.

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.