Advertorial(P)Ai curaj sa iti faci un tatuaj?

Kudika
10 Iulie 2012

Tatuajul este o cale mai aparte de exprimare. Varietatea mare a modelelor de tatuaje oferita de saloanele specializate sau de catre internetiti da ocazia sa faci cea mai buna alegere.

Metoda cea mai uzuala de scoatere a unui tatuaj este laserul. Procedura este destul de scumpa si poate lasa mici cicatrici.
Sfat: Ca sa fii sigur ca iei o decizie corecta tine cont de urmatoarele recomandari:
• gandeste-te de doua ori inainte de ati face un tatuaj
• evita tatuarea in zonele vizibile ale corpului
• fa-ti tatuajul intr-un loc ce poate fi usor acoperit de haine

Este bine sa imi fac un tatuaj inainte sa plec in vacanta?

In vacanta te duci sa te simti bine, probabil te vei expune la soare , apa marii sau vant, de aceea este bine sa te gandesti cu doua saptamani inainte de plecarea in vacanta la acest lucru.
Sfat:amana sa te tatuezi daca ai pielea sensibila din cauza ca te-ai expus prea mult la soare.

Este o procedura sigura?

La Salonul Blooms Beauty garantam siguranta medicala si igienica:
…dispozitiv:
dispozitivul LTLCM este aprobat de specialistii si oficialitatile de control si omologare din Romania si Germania. Utilizarea sa a fost aprobata de catre Ministerul Sanatatii din Romania in 12.07.2004.
…sterilizare:
acul folosit este de unica folosinta si este desigilat chiar de catre tine, ustensilele sunt sterilizate conform legilor in vigoare iar tie ti se prezinta proba sterilizarii. La cerere se poate repeta sterilizarea in prezenta ta
.…pigmentii - folosim pigmenti cosmetici medicali produsi doar in Germania, cei mai scumpi dar si cei mai calitativi si siguri din Europa, testati dermatologic si alergologic. Pigmentii folositi de noi sunt testati antialergic, antiseptic si sunt fabricati cu respectarea Normelor Europene 93/04 EWG si supusi examenului de siguranta MRI.

Toate echipamentele noastre sunt pastrate dupa cele mai stricte norme sanitare.

Pentru preturi si mai multe detalii despre tatuaje intra pe www.blooms.ro sau suna la tel. 0788.097.595 ; 0745.506.829