Setari Cookie-uri

Operatiile estetice care se potrivesc cel mai bine cu anotimpul rece

Iata ce trebuie sa stii daca vrei sa faci operatii estetice iarna.

Daca te bate gandul sa iti imbunatatesti aspectul fizic si te-ai hotarat asupra unei interventii de chirurgie estetica ar fi bine ca inainte sa stii ce procedee se potrivesc cel mai bine anotimpului rece care a pus stapanire peste Romania.

Specialistii CAREZONE te sfatuiesc cum poti sa intervii asupra propriului corp acum si ce trebuie sa lasi pana la primavara.

1. Blefaroplastia (sau chirurgia pleoapelor)

Blefaroplastia este o interventie care se recomanda a fi facuta in sezoanele mai reduse in radiatii ultraviolete, respectiv, toamna, iarna si prima jumatate a primaverii. Expunerea inerenta a cicatricilor la UV precum si sensibilitatea crescuta a ochiului la lumina pentru cateva saptamani post blefaroplastie limiteaza practicarea acestei operatii in afara sezoanelor amintite mai sus.

2. Rinoplastia

Rinoplastia este operatia prin care se corecteaza forma nasului. Se recomanda a fi practicata toamna sau primavara deoarece nasul operat este extrem de sensibil la temperaturi foarte scazute sau foarte crescute. In cazuri de rinite astmatiforme sensibile la polenuri operatia se poate face doar toamna. Astfel, cel mai bine ar fi sa te mai gandesti pana anul viitor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.