Setari Cookie-uri

Operatiile estetice care se potrivesc cel mai bine cu anotimpul rece

Iata ce trebuie sa stii daca vrei sa faci operatii estetice iarna.

3. Marirea sanilor cu implante siliconice

Aceasta operatie este de preferat a fi facuta toamna, iarna sau in prima luna de primavara pentru ca perioada de refacere si vindecare presupune purtarea de catre pacienta, non-stop, a unui conformator ( bustiera speciala) timp de 2-3 luni, care este greu de suportat in perioadele calduroase. Orice interventie la nivelul sanilor, de reducere sau de ascensionare, presupune de altfel purtarea pe perioade de timp mai scurte sau mai lungi, a acestui conformator de aceea este bine de evitat sezonul cald.

4. Lipoaspiratia

Procedeul presupune extragerea grasimii de sub piele printr-o tehnica aspirativa. Si in acest caz este necesara purtarea unor pantaloni sau burtiere speciale, depinde de localizarea interventiei, confectionate din materiale semi elastice, pentru a permite reasezarea tegumentului pe noul contur creat prin lipoaspiratie.

Citește și:

Aceste obiecte vestimentare trebuie purtate cel putin 2 luni, de aceea si in acest caz este bine de evitat sezonul cald. Un alt argument pentru care trebuie evitata vara este ca edemul si echimozele (vanataile) se resorb mai greu in aceste conditii pentru ca se produce o vasodilatatie periferica permanenta din cauza caldurii.

De asemenea si iarna trebuie evitata, la fel si toamna pentru ca sezoanele cu temperature scazute nu reprezinta cea mai buna alegere pentru toate operatiile chirurgicale in urma carora se “pierde” grasime.

La trecerea dinspre vara spre toamna, odata cu scaderea temperaturii, organismul va transforma o cantitate mai mare din alimentele ingerate in depozite, adipoase, pentru a se proteja de frig. Acest lucru se intampla prin mecanisme automate; de aceea este foarte exista variatii de masa corporala de la vara la iarna de aproximativ 2 kg. toamna si iarna nici curele de slabire nu sunt indicate pentru ca sunt foarte dificile si nesanatoase, iar rezultatele nu prea apar. In zonele climaterice in care nu exista variatii mari de temperature, nu exista nici aceste variatii de masa corporala.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.