Setari Cookie-uri

Top 5 intrebari despre rinoplastie si raspunsul lor

Imperfectiunile trupului nu mai reprezinta demult o problema iremediabila. Printre multe alte optiuni de remodelare a formelor corpului, rinoplastia se face remarcata ca fiind una dintre cele mai comune proceduri estetice din ziua de azi.

Aspectul nasului influenteaza intreaga fizionomie a fetei, motiv pentru care disproportionalitatea, defectele nazale sau problemele respiratorii cornice uneori trebuie corectate, iar cel mai rapid si eficient mod de a salva situatia este rinoplastia.

Pacientul trebuie sa fie complet si corect informat inainte de a face o rinoplastie!

Temerile, problemele sau curiozitatile sunt firesti si cel mai adesea isi gasesc solutii in discutiile avute in prealabil cu medicul chirurg.

1. In Romania exista condtii la fel de bune ca in alte tari?

Rata de success a operatiilor de rinoplastie in Romania este la fel de mare sau chiar mai mare decat cea din alte tari. In ceea ce priveste chirurgii romani, pregatirea si abilitatile lor nu pot fi puse la indoiala.

Pacientii pot alege clinici private, dotate cu aparatura de ultima ora si conditii de spitalizare excelente, asemanatoare cu cele din strainatate, pentru preturi mai mici insa.

Citește și:

Avantajele de care beneficiaza pacientii care se opereaza in Romania sunt scutirea cheltuielilor de transport intr-o tara straina (de cele mai multe ori considerabile) si mancarea.

Mai mult, in Romania vor exista fara indoiala apropiati care sa te ajute cu recuperarea in primele zile dupa operatie. Nu mai spunem ca in cazul unor complicatii e imposibil sa mergi iar afara din tara!

In fapt, Romania e cea care atrage paciente din alte tari. Personal am paciente din toate tarile Europei de vest (Austria, Germania, Franta, Spania, Italia, Anglia, Belgia ), dar si din Turcia, Iran, Maroc, Emiratele Arabe.

2. Pot purta ochelari dupa operatia de rinoplastie?

Este de preferat sa se astepte in jur de 30 de zile dupa operatie sa nu se utilizeze lentile de contact sau ochelari cu sprijin pe obraz.

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.