Setari Cookie-uri

5 pasi pentru ingrijirea parului in sezonul rece

Frigul excesiv si vantul puternic din sezonul rece afecteaza in mod negativ structura firului de par. Parul devine din ce in ce mai aspru, uscat si deteriorat.

comunicat de presa:

Pentru ca si parul tau trebuie sa se bucure de atentia cuvenita, specialistii Profihairshop iti ofera 5 sfaturi pentru ingrijirea parului in sezonul rece si te invita sa descoperi produsele potrivite parului tau.

Din cauza alternantei de temperatura, varfurile parului se despica mai repede, iar palariile si caciulile atat de necesare in sezonul rece provoaca ingrasarea mai rapida a acestuia.

De aceea, o prima solutie pentru combaterea acestei probleme ar fi tunsul mai des al varfurilor, dar si utilizarea produselor care protejeaza impotriva despicarii sau deteriorarii lor, cum ar fi cele din gamele Wella, SP, Pur Hair, Loreal, Kerastase sau Londa, cu preturi variind între 50 si 80 RON.

Al doilea pas ar fi vopsirea parului la intervale mai scurte, deoarece in aceasta perioada petrecem mai putin timp la soare, ceea ce face ca pigmentii naturali din par sa isi piarda din culoare si astfel parul sa fie lipsit de stralucire.

Citește și:

sursa foto: shutterstock.com

Indiferent ca alegeti produse Wella, Loreal, Londa, Matrix sau Joico, la prima vopsire este indicat sa utilizati o vopsea permanenta, apoi un nuantator care va reimprospata culoarea parului si ii va adauga un plus de culoare si vitalitate.

In ceea ce priveste alegerea culorii, recomandarea specialistilor Profihairshop mizeaza pe nuante cu cateva tonuri mai inchise pentru a obtine un contrast perfect cu nuanta tenului.


Un rol foarte important il joaca si spalatul corect al parului, o data, cel mult de 2 ori pe saptamana. Procedura corecta de spalare a parului presupune utilizarea unui sampon hidratant in cazul in care parul este natural sau a unui sampon regenerator in cazul in care parul este tratat chimic.

Nu trebuie sa pierdeti din vedere nici utilizarea balsamului fara clatire sau a serurilor pentru protectia varfurilor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.