Setari Cookie-uri

5 pasi pentru ingrijirea parului in sezonul rece

Frigul excesiv si vantul puternic din sezonul rece afecteaza in mod negativ structura firului de par. Parul devine din ce in ce mai aspru, uscat si deteriorat.

De asemenea, in acest sezon, evitati sa iesiti din casa cu parul ud. In sezonul rece sunt sanse foarte mari ca acesta sa inghete si se rupe mult mai usor.

Specialistii parului tau iti recomanda urmatoarele pr

oduse de regenerare pentru par care te vor ajuta sa mentii sanatatea parului tau in aceasta perioada: Wella Enrich Leave In Balm, Loreal Absolut Repair Fondant activ tratament reparator si Londa Deep Moisture Spray Balsam fara clatire.

Iarna este indicat sa utilizati cat mai rar uscatorul de par, ondulatorul sau placa, caci acestea fac parul mai sensibil la vremea rece de afara.

La folosirea acestora, aplicati in prealabil produse care asigura protectie termica, cum ar fi cele din gamele: Wella, Loreal, Sp, Londa, Schwarzkopf, Matrix, Joico.

Daca totusi alegeti o destinatie exotica pentru vacanta de iarna, nu trebuie sa va lipseasca din bagaje produsele cu factor de protectie UV care ofera parului protectia necesara si ii pun in valoare frumusetea.

Citește și:

Iata recomandarile Profihairshop: Wella Care Sun Hair&Body Sampon pentru par si corp, Loreal Solar Sublime Sampon regenerator, Schwarzkopf Bc Sun Pr

otect Sampon pentru protejarea parului de soare.

O ingrijire adecvata a parului inseamna si o diagnosticare corecta a problemelor cu care acesta se confrunta si utilizarea produselor potrivite tipului tau de par, de aceea in magazinele Profihairshop vei beneficia de expertiza specialistilor, dar si de o gama foarte larga de produse de ingrijire a parului dar si de styling, cu costuri pentru fiecare buzunar.

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.