Setari Cookie-uri

5 Coafuri de seara usor de realizat

Coafuri cu stil gata in 10 minute

Tuturor ne plac evenimentele speciale si ne place sa fim dichiste mai ceva ca de obicei cu ocazia acestora. Insa un drum pana la salon poate fi obositor si costisitor iar uneori rezultatele nu sunt tocmai cele asteptate.

De aceea, cel mai simplu este sa faci totul cu mana ta. Noi iti propunem 5 stiluri de coafuri simple, elegante si de efect, usor de obtinut in propria locuinta.

1. Bucle lejere

Pentru a obtine acest look, ai nevoie de un ondulator de par, un accesoriu stylish , cateva agrafe si un fixativ puternic. Cel mai indicat ar fi sa folosesti un fixativ cat mai profi pentru a evita accidentele neplacute.

Daca parul tau nu este sficient de lung sau crezi ca nu are volumul necesar, poti aplica si extensii de par. Coafura prezentata mai jos este realizata cu ajutorul acestora.

Pentru inceput trebuie sa-ti ondulezi tot parul, aranjandu-l in bucle lejere. Apoi separa partea de sus a parului si tapeaza usor. Nu e necesar fixativul in acest pas insa un strop nu are cum sa strice, doar atat cat sa te asiguri ca sta asa cum vrei tu. Strange apoi parul la spate cu un elastic dar ai grija sa-ti ramana cam jumatate liber, cat sa-ti acopere ceafa. Separa coada in doua parti chiar deasupra elasticului si trece-ti parul prin spatiul astfel obtinut, ca sa-ti iasa un fel de nod.

Citește și:

Tot ce iti mai ramane de facut este sa atasezi accesoriul de par si sa finisezi cu fixativ.

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.