Setari Cookie-uri

5 Coafuri de seara usor de realizat

Coafuri cu stil gata in 10 minute

3. Look vesel: funda din par. La propriu

De multe ori m-am intrebat cum poti sa faci un astfel de design doar din par. Mi-am imaginat intotdeauna ca trebuie sa fie un truc al stilistilor la mijloc, ceva complicat, cu sarme si plase de sustinere. Nici pe departe!

Trebuie sa te asiguri intai ca parul tau este indreptat si bine pieptanat. Foloseste o placa de par care sa protejeze impotriva temperaturilor inalte.

Daca nu esti prea sigura de placa ta, foloseste un produs pentru protectie termica.

Separa parul de pe calota si prinde-l cu un elastic. Ia o suvita mica din coada si prinde-o spre frunte cu o agrafa. Aceasta va fi folosita mai tarziu pentru a obtine mijlocul funditei.

Imparte parul prin in doua si prinde separat una dintre suvite ca sa nu te incurce. Ia apoi ondulatorul si fa o bucla mare din suvita ramasa libera, indreptata catre interior.

Citește și:


Procedeaza la fel si cu cealata suvita. Tapeaza apoi usor la radacina si fixeaza cu un spray de calitate.

Prinde parul si infasoara-l o singura data asa cum vei vedea in video apoi foloseste agrafele pentru a forma o bucla a funditei apoi procedeaza la fel pe cealalta parte.

Ia suvita pe care ai prins-o la inceput spre frunte si trage-o peste cele doua bucle apoi mascheaza cu restul parului. Foloseste cate agrafe simti tu ca e nevoie iar pentru rezistenta, pulverizeaza fixativul din nou.

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.