Setari Cookie-uri

Marirea de sani cu tesuturi proprii: O alternativa la implantele siliconice?

O noutate in domeniul chirurgiei plastice.

Cine nu viseaza la sani frumosi, fermi, perfecti?

Acum ai posibilitatea: Kudika si ProEstetica te invita la concurs.

Kudika impreuna cu Asociatia prin Frumusete si Sanatate si ProEstetica iti ofera o operatie de marire a sanilor in valoare de 5000 euro.

Concursul se desfasoara in perioada 21 februarie - 22 aprilie 2013, iar tragerea la sorti va avea loc in data de 24 aprilie.

Important: Ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs?

Pentru a participa va trebui sa completezi corect formularul din pagina de concurs cu datele personale reale. De asemenea, trebuie sa te abonezi la newsletter-ul Kudika.ro si sa dai like paginilor oficiale de facebook ProEstetica si Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com

Tot ce trebuie sa stii despre marirea de sani cu tesuturi proprii:

De la prima operatie de marire de sani de la sfarsitul secolului XIX, realizata cu grasime recoltata dintr-un lipom al pacientei, si pana la aparitia, in anii '60, a primelor implanturi mamare, umplute cu gel siliconic, interventiile de retusare a sanilor insuficient dezvoltati au consacrat mondial chirurgia estetica.

Citește și:

Istoria augmentarii mamare cu implanturi - fie ele siliconice, cu solutie salina sau hydrogel - e presarata cu succese incontestabile, dar si controverse, cea mai recent izbucnita, a implanturilor, la inceputul anului 2012. Cu toate acestea lumea medicala si publicul larg nu isi pierd increderea in aceasta tehnica.

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.