Setari Cookie-uri

Marirea de sani cu tesuturi proprii: O alternativa la implantele siliconice?

O noutate in domeniul chirurgiei plastice.

Totusi, chirurgii esteticieni sunt fericiti sa anunte, ca o noutate in domeniu, alternativa maririi de sani cu tesut adipos propriu cu un stadiu premergator asigurat de SISTEMUL BRAVA.

"In prezent, dupa o lunga asteptare, pacientele care doresc o augmentare mamara, dar ezita sa foloseasca implantele din silicon, au acum la dispozitie SISTEMUL BRAVA, o tehnica medicala cu rezultate testate, durabile", ne-a povestit Dr. Dana Jianu (www.proestetica.ro), chirurg estetician specializat la Miami Breast Center (Florida, USA), centrul unde a fost inventata si brevetata metoda de catre chirurgul american Dr. Roger Khouri.

Metoda presupune aplicarea unui dispozitiv asemanator unui sutien, cu doua cupe ce se fixeaza etans la pieptul pacientei, si care sunt cuplate la o micro-pompa de vid ce creeaza local o presiune negativa, redusa, controlata de un micro-procesor. Purtat timp de cateva saptamani, datorita usoarei presiuni exercitate permanent, tesuturile se expandeaza permitand transplantarea cu success a tesutului adipos propriu, rezultand astfel o augmentare cu 1-2 cupe in 1-2 sedinte chirurgicale (pentru mai multe detalii, vizitati site-ul www.brava.com.ro).

Citește și:

Mentionam ca avantaje incontestabile: lipsa oricaror incizii, obtinerea unei noi siluete prin extractia de tesut adipos excedentar si lipsa materialelor straine implantate. Metoda este recomandata atat pentru pacientele care doresc o reconstructie mamara dupa mastectomie, cat si pentru cele care doresc o marire estetica a sanilor. Ca investigatie necesara, in plus fata de cele uzuale, este necesara o analiza IRM (imagine prin rezonanta magnetica).

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.