Setari Cookie-uri

Ingrijire corecta pentru toate tipurile de ten

Produse pentru ingrijire potrivite tenului tau

Fiecare tip de ten are specificul sau. Prin urmare, atunci cand vine vorba de ingrijire, trebuie sa respecti anumite cerinte pentru a evita situatiile neplacute. Cel mai frumos machiaj este o piele ingrijita corespunzator, luminoasa, fara luciu sau pete.

Ten gras si mixt

Acest tip de ten este predispus la aparitia cosurilor si a punctelor negre, este lucios si uleios la atingere din cauza secretiei de sebum. Avantajul acestui tip de ten este ca imbatraneste mai greu decat tenul uscat, spre exemplu. Sebumul protejeaza pielea impotriva ridurilor.

Primul pas este curatarea. Aceasta se poate face folosind un produs delicat. Atunci cand iti cureti tenul, miscarile tale trebuie sa fie circulare si blande, pentru a nu stimula si mai mult glandele care produc sebum. Naturissima Spuma de curatare pentru ten impur este un produs care contine ingrediente 100% naturale (salvie, caprifoi, levantica) si are proprietati antibacteriene si purificatoare. Produsul este disponibil pe Beauty Spell.ro la pretul de 46 lei.

Citește și:


O alta varianta de curatare este crema exfolianta spumanta Ultra Purete pentru ten gras si mixt disponibila pe Yves-Rocher.ro la pretul de 35 lei.

Tenul gras are nevoie de o hidratare speciala care trebuie sa inceapa insa de la interior. Consumul zilnic de apa influenteaza bunul mers al organismului tau dar se vede si in frumusetea pielii. De aceea trebuie sa incerci sa consumi aproape 2 litri de apa pe zi.


Pentru partea exterioara, ai nevoie de o crema hidratanta, eventual una care sa matifieze aspectul pielii.
Yves-Rocher.ro iti pune la dispozitie un gel-emulsie, o inovatie pe piata cosmeticelor.

Acesta are o textura usor pudrata pentru a matifia aspectul pielii si hidrateaza profund tenul gras fara sa-l incarce. Crema ultra mata de zi pentru tenul gras si mixt este disponibila la pretul de 49 lei.


Poti incerca de asemenea si crema hidratanta de la Naturissima pentru tenul delicat, sensibil si predispus la acnee, impur sau cu pete pigmentare.

Produsul este disponibil Bio-Cosmetics.ro la pretul de 52 lei.

Citește și:

Pentru a trata cosurile, ai nevoie de un produs bogat in vitamina B3 care sa calmeze pielea inflamata si sa usuce cosurile, fara a avea efecte neplacute asupra pielii. Afrodita AcneStop Gel antiacneic pentru cosuri este rapid si eficient. Trebuie aplicat seara si dimineata pe cos. Produsul este disponibil pe BeautySpell.ro la pretul de 44 lei.

Demachierea trebuie sa se faca folosind un produs adecvat nevoilor pielii tale. De aceea, ai nevoie de un lapte demachiant care sa curete, sa protejeze si sa dezinfecteze tenul gras. Sothys Lapte Demachiant Purifiant pentru ten gras indeplineste toate aceste functii datorita continutului sau de extract de camfor. Gasesti produsul pe Beauty-Spell.ro

Pentru a tine sub control sebumul si pentru un efect antibacterian, ai nevoie apoi de o lotiune tonica. Lotiunea faciala de curatare Acne Control actioneza ca un tratament antibacterian, avand o eficienta deosebita pentru tenul gras predispus la acnee.

Citește și:

Aceasta nu contine alcool sau parabeni. Produsul indeparteaza impuritatile, inchide porii si sterge aspectul lucios neplacut al tenului. Lotiunea este disponibila pe Bio-Cosmetics.ro la pretul de 32, 6 lei.

Cremele de fata sunt mai eficiente atunci cand dormi. De aceea, daca nu ai inca, trebuie sa iti achizitionezi o crema pentru fata de noapte care sa actioneze in profunzime.

Anesi Dermo Controle Soin Chrono Equilibrant ( Beauty Spell.ro, pret 93 lei) contine cleptoza care absorabe excesul de sebum, rizomi uscati de Iris cu actiune astrigenta si extract de frunze de fag pentru hidratare si oxigenare.

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.