Setari Cookie-uri

Ingrijire corecta pentru toate tipurile de ten

Produse pentru ingrijire potrivite tenului tau

Ten uscat si sensibil

Dintre toate tipurile de ten, cel uscat ridica cele mai mari probleme cu trecerea timpului deoarece este mai predispus la aparitia liniilor si a ridurilor.

Curatarea fetei trebuie facuta cu un produs delicat, special conceput pentru un astfel de ten. Yves Rocher iti pune la dispozitie un gel de curatare cu extract de seva de artar si apa de hamamelis.


Gelul nutritiv pentru curatarea tenului
elimina impuritatile si nu usuca fata. Dupa folosirea lui, nu ramane in urma senzatia de piele stransa care ti-a ramas mica peste noapte. Produsul este disponibil pe Yves-Rocher.ro la pretul de 35 lei .

Pentru a hidrata corespunzator tenul uscat, ai nevoie de o crema de zi si de noapte care sa protejeze impotriva factorilor nocivi fara sa lase urme grase pe piele.

Crema hidratanta de la Naturissima (Beauty Spell.ro, pret 57 lei)are extract de nalba si bambus, musetel pentru calmare, suc de Aloe Vera si nalba cu proprietati hranitoare si emoliente. Crema trebuie aplicata cu miscari circulare, din centrul fetei spre urechi apoi in jos pe gat.

Citește și:

Din gama Naturissima, foloseste si Lapte demachiant cu bambus si galbenele (Beauty Spell, pret 57 lei). Acesta inlatura delicat si eficient machiajul precum si impuritatile. Revitalizeaza tenul si ii ofera o prospetime unica.

O alta optiune este demachiantul bio 3 in 1 de la Bio-Cosmetics. ro (pret 32, 3 lei). Formula sa contine extracte vegetale din frunze de ceai verde si vita de vie pentru un ten curat si hidratat, neutralizand efectul de uscare pe care il are apa dura.

Foloseste apoi o lotiune tonica cu petale de trandafir care hidrateaza puternic.

Aceasta contine apa, tinctura si ulei de trandafir care calmeaza si regenereaza pielea. Inchide ochii si pulverizeaza pe fata, o data sau de doua ori pe zi, dupa o curatare prealabila.
Produsul este disponibilpe Bio-Cosmetics.ro la pretul de 88 lei.

Asa cum spuneam, tenul uscat imbatraneste mai usor decat toate celelalte tipuri de ten. De aceea, ai nevoie de o crema antirid inca dinainte ca acestea sa aiba timp sa se formeze.

Citește și:

L'ARISSE Crema bio antirid 5D are o formula activa cu ceramide vegetale si vitaminele A, E si F. Regenereaza, netezeste ridurile, hidrateaza si reface pielea deteriorata.

Produsul este disponibil pe Bio-Cosmetics.ro la pretul de 48, 9 lei.

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.