Setari Cookie-uri

Spring beauty: Make up de sezon

Cele mai noi trenduri in machiaj

Trendurile pe care le-am selectat pentru voi au fost prezentate in cadrul prezentarilor pentru cele mai mari case de moda din lume. Unele dintre ele vor parea de-a dreptul uimitoare, in timp ce altele erau pe val de ceva timp. Marii designeri s-au inspirat atat din stralucirea deceniilor trecute cat si din moda strazii.

1. Luciu de apa

Anul acesta, designerii de la Prada propun un look “umed” pentru sezonul primavara-vara 2013. Nu e cazul sa iesi cu parul ud afara, asa cum vedem in reclamele pentru sampon. Ca sa poti obtine imaginea propusa de Prada,sunt necesare doar cateva produse cosmetice.


sursa foto: DepositPhotos

Ai nevoie intai de un fond de ten (Yves-Rocher.ro, 45 lei) care sa acopere foarte bine micile imperfectiuni si sa reziste pe tot parcursul zilei.

De asemenea, poti opta pentru un produs care sa iti ofere si protectie impotriva efectelor nocive ale soarelui, asa cum este Lumi Magique de la L’Oreal, disponibil pe oja.ro la pretul de 69, 5 lei.

Dupa cum observi, aspectul „wet” are si o usoara urma de bronz. Perlutele bronzante pot avea beneficiile lor in timpul verii dar pe durata sezonului de primvara, tenul tau va arata prea incarcat din cauza lor.
Opteaza mai bine pentru o pudra usor bronzanta, completata de efectele unei pudre mate. Produsul este disponibil pe Yves-Rocher.ro la pretul de 63 lei.

Ochii trebuie pusi in valoare cu nuante metalice, in special auriu. Pentru asta , ai la dispozitie fardul de pleoape Planete (oja.ro, 21, 75 lei) ce acopera pleoapele uniform si accentueaza ochii, iluminandu-i si tusul de ochi Glitter care nu se intinde, se aplica usor datorita pensulei speciale si se usuca in mai putin de un minut (Cupio.ro, 20 de lei)

Citește și:

Pentru buze, ai nevoie de un produs care sa le hidrateze si care sa le ofere un luciu irezistibil.
Kallos Love Gloss Shine ( oja.ro, pret 9, 90 lei) are grija de buzele tale si le pune in evidenta printr-o gama larga de culori.

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.