Setari Cookie-uri

Spring beauty: Make up de sezon

Cele mai noi trenduri in machiaj

4. Punk glam

Saint Laurent, Marc Jacobs, Jean Paul Gaultier si Fendi sunt doar cateva dintre casele de moda care au ales un look usor punk pentru aceasta primavara.

sursa foto: shutterstock

Accentul poate cadea fie pe machiajul ochilor, fie pe sprancene, fie pe nuanta de ruj aleasa pentru buze.
Daca optezi sa-ti pui in evidenta ochii, ai nevoie doar de un creion negru si putin rimel (Cosmetic Maybelline Mascara Colossal Volum 100% Black, pret 44 lei, fashionup.ro)


Contureaza-ti bine ochii apoi tamponeaza usor cu degetele ca sa obtii un efect de creion „intins”. Ai grija insa la ce produs alegi. Daca nu este unul de calitate, machiajul tau se va intinde prea mult si se va scurge.

Noi iti recomandam creionul khol fondant negru de la Yves-Rocher.ro la pretul de 35 lei. Prin forma sa specifica, acesta asigura o trasare de precizie iar ingredientele sale naturale ii confera rezistenta indelungata.

Citește și:

Pentru sprancene, trebuie sa stii ca trendul de cativa ani este ca acestea sa fie destul de groase, insa bine conturate. Aici totul este foarte simplu. Ai nevoie doar de un creion special care sa le contureze si sa le scoata in evidenta. Cupio.ro iti pune la dispozitie creionul waterproof, rezistent intreaga zi, usor de aplicat si prevazut cu perie pentru sprancene la pretul de 4 lei.


Daca te-ai decis sa iti pui doar buzele in evidenta, opteaza pentru un ruj mat (pret 40 lei, Yves-Rocher.ro) intr-o culoare puternica, inchisa.

Inainte de a te hotari ce tip de machiaj ti-ar placea mai mult, afla cum sa-ti ingrijesti fata corect, in functie de tipul tau de ten.

sursa foto prima pagina: DepositPhotos

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.