Setari Cookie-uri

Hot trend: Machiajul nude

Machiajul nude ramane si anul acesta in topul preferintelor.

Totul incepe si se termina la Hollywood. Prin urmare, divele din cetatea filmului sunt adeptele acestui machiaj. Unele dintre ele au afisat look-uri nude chiar pe covorul rosu, la ceremonia de decernare a premiilor Oscar.


sursa foto 1,2,3,4: Guliver/ Splash News

Atunci cand iti vei alege produsele pentru machiajul nude trebuie sa tii cont de cateva reguli.

1. Culoarea pielii este cea care determina ce culori si nuante te avantajeaza cel mai bine. Pielea care se bronzeaza usor si capata o nuanta aramie este pusa in evidenta cel mai bine de nuante de galben.

Pielea foarte deschisa la culoare care capata usor arsuri solare este pusa in valoare de nuante de roz si piersica. Pentru celelalte tonuri de piele poti folosi orice vrei.

2. Trebuie sa fii atenta si la tipul tau de ten. Sunt anumite produse ideale pentru tenul uscat iar altele sunt menite pentru tenul gras. Daca pielea ta este uscata, alege produse care au texturi onctuoase iar daca ai tenul gras, mergi pe pudre si pulberi.

Citește și:

3. Nu te limita la o singura nuanta. Atunci cand iti achizitionezi farduri de pleoape sau blush-uri, cauta truse care sa contina o varietate de culori astfel incat sa le poti utiliza in nenumarate combinatii.

4. Incearca si machiajul aerograf. Preturile intre produsele cosmetic obisnuite si cele cu aerograf sunt destul de asemanatoare.

Diferenta este ca cele air brush acopera tenul uniform, nu lasa urme, au o aderenta mai buna si rezista mai mult. Singura investitie mai costisitoare pe care vei fi nevoita sa o faci este achizitionarea unui pistol aerograf.

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.