Setari Cookie-uri

Hot trend: Machiajul nude

Machiajul nude ramane si anul acesta in topul preferintelor.

Pentru inceput, ai nevoie de un fond de ten potrivit nuantei tale de piele. Pentru tenul gras, Oja.ro iti pune la dispozitie o gama intreaga de la L’oreal potrivite pielii tale datorita texturii usor pudrate si aspectului final mat pe care il confera tenului. Nuanate disponibile: 125, 140, 150, 200. Gasesti fondul de ten la pretul de 74, 99 lei.

Tenul uscat imbatraneste mai usor. De aceea, are nevoie permanent de un factor de protectie impotriva efectelor nocive ale soarelui. L'Oreal Fond de Ten Lumi Magique ofera luminozitate fetei tale, acopera imperfectiunile si contine SPF 15.

Produsul este disponibil in nuantele Rose Pearl, Pure Linen si Gold Sand pe Oja.ro la pretul de 69, 5 lei.

Pentru a fixa fondul de ten, aplica un strat fin de pudra. Produsele Dermacol disponibile pe Fashion up.ro la pretul de 32 lei vor lasa un aspect natural pe pielea ta, nu iti vor incarca tenul si iti vor da u plus de stralucire.

Citește și:

Daca tenul tau este gras sau are tendinte de ingrasare, foloseste o pudra pulbere. Aceasta va adera mai usor la pielea ta. Yves-Rocher. ro iti pune la dispozitie un produs ideal pentru tenul tau din gama Couleurs Nature la pretul de 56 lei.

Pometii trebuie pusi in evidenta subtil, astfel incat sa-ti lumineze toata fata si sa-ti accentueze privirea. Pentru asta, ai la dispozitie 4 nuante fermecatoare de blush de la cupio.ro la pretul de 20 de lei fiecare.

Pentru machiajul ochilor, mergi pe nuante de pamant sau roz prafuit si piersica. Aplica nuanta cea mai deschisa la coltul interior al ochilor si pe arcada iar nuanta mai inchisa pe restul pleoapei. Te poti juca si cu trei nuante, astfel incat sa obtii un efect subtil de smokey eyes.

Pe Beauty Spell.ro gasesti un set ideal marca Rimmel London pentru a obtine efectul smokey de care vorbeam de mai sus. Acesta contine patru nuante si un aplicator la pretul de 23 lei.
Poti opta si pentru setul cu trei nuante mate pentru un efect mai puternic. Acesta costa 28 lei.

Citește și:


Pentru nuante mai calde, Fashion Up are pentru tine o mini trusa care contine 4 farduri pentru ochi, un ruj, o oja in nuanta nude si un rimel, totul la pretul de 23 lei.

Machiajul nude poate avea si o stralucire usor metalizata. Pentru un astfel de efect foloseste fardul de ochi Planete disponibil pe Oja.ro la 21, 75 lei.

Daca ai pielea mai deschisa la culoare, ochii tai vor fi pusi in valoare de tonurile fresh de roz. Fardul de ochi Fashion Colour de la Bell este delicat cu ochii tai si nu contine parfum. Acesta este disponibil pe Oja.ro intr-un set cu 2 nuante de roz, 2 nuante de argintiu si o culoare tare de pamant la pretul de 34, 9 lei.

Pielea mai inchisa la culoare va fi complimentata de un fard de ochi care aminteste de stralucirea placuta a bronzului. Fashion Colour de la Bell vine cu 5 nuante de vara incantatoare, menita sa iti sublinieze discret privirea. Disponibil pe oja.ro la pretul de 34, 9 lei.

Accentueaza-ti ochii folosind un rimel pentru curbare si (cupio.ro, pret 19 lei) sau unul special pentru volum (cupio.ro, pret 19 lei).

Citește și:

Pentru buze ai nevoie de un produs care sa iti ofere protectie si hidratare. Varianta cea mai eficienta este sa folosesti pur si simplu un balsam (cupio.ro, 7 lei) sau un gloss usor stralucitor, fructat, cum este cel de la Yves-Rocher.ro la 9, 90 lei.

sursa foto prima pagina: Guliver/Splash News

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.