Setari Cookie-uri

Produse indispensabile pentru primavara

Primavara, pielea noastra are nevoie de ingrijire speciala.

Primavara, lumina este mai puternica, iar organismul si pielea mai sensibile. Tocmai de aceea, ai nevoie de ingrijirea potrivita. Asadar, vei avea in atentie trei dimensiuni ale frumusetii tale exterioare: ingrijirea parului, ingrijirea mainilor si ingrijirea tenului.

Sursa foto: Shutterstock.com

Asadar, ce produse nu trebuie sa lipseasca de pe rafturile dulapiorului tau cu farmece?

1. Solutie pentru curatarea fetei

Igiena este pe primul loc, iar tenul este primul lucru pe care il observam atunci cand privim pentru prima data o persoana. Prin urmare, foloseste cu incredere L'Oreal Pure Zone - Gel Purifiant - 150 ml (disponibil pe Oja.ro, la 34,90 lei) sau ACNE CONTROL Gel facial de curatare cu efect antibacterian (disponibil pe Bio-Cosmetics.ro, la 28,90 lei).

2. Crema de fata

Dupa curatare, apare uneori senzatia ca te "tine pielea", aceasta uscandu-se din cauza apei dure. De aceea, trebuie hidratata cu crema potrivita tipului de ten. Poti folosi si crema de zi si crema de noapte.

Citește și:

Iti recomandam AVA LABORATORIUM Crema de fata cu efect de luminozitate si stralucire, pe baza de particule de aur (disponibila pe site-ul Bio-Cosmetics.ro, la pretul de 42,50 de lei) sau AslaVital Mineral Activ Crema Ultraprotectoare SPF 50 - 50 ml (disponibila pe Oja.ro, la 34,50 de lei), protectia impotriva ultravioletelor fiind foarte importanta si, de altfel, recomandata inca din primele luni ale primaverii, si chiar si iarna, in zilele cand mergi pe partie.

Nu uita sa iti exfoliezi tenul o data la 3 zile, pentru prevenirea aparitiei punctelor negre sau a cosurilor.

3. Crema de maini

Ingrijirea mainilor nu poate fi lasata niciodata in plan secund, mai ales ca sunt privite adesea ca fiind cartea de vizita a oricarei femei. Prin urmare, trebuie spalate, curatate si hidratate.

Iti recomandam Subrina Crema maini 100 ml, pentru o hranire intensiva a pielii mainilor, disponibila pe site-ul BeautySpell.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.