Setari Cookie-uri

Produse indispensabile pentru primavara

Primavara, pielea noastra are nevoie de ingrijire speciala.

4. Machiaj discret

Pentru un machiaj discret, recomandam tus sau dermatograf (Bruno Vassari Soft Eyeliner - Creion de ochi, disponibil pe site-ul BeautySpell.ro, 31 de lei) si rimel (Mascara Pretty Volume, disponibil pe Cupio.ro, 19 lei).

Nu uita acasa balsamul de buze (Garnier Lip Care Shine - Balsam Buze Stralucitor, disponibil pe Oja.ro, la 10,99 lei sau Balsam pentru Buze, disponibil pe Cupio.ro, la pretul de 7 lei), pentru un zambet frumos si buze hidratate si apetisante.

5. Gel antibacterian pentru maini

Primavara, germenii se simt ca la ei acasa. Prin urmare, trebuie sa fii mai prevazatoare decat de obicei din acest punct de vedere. Tocmai de aceea, iti recomandam Gel anti-bacterian SOS maini curate, disponinil pe site-ul Yves-Rocher.ro, la pretul de 9,90 lei.

Desigur, nu pot lipsi produsele de igiena, pentru ca incepem sa transpiram mai mult si, atunci, avem nevoie sa ne improspatam pielea cat mai des.

Citește și:

Recomandarile zilei sunt:

- Gel de dus: NONIQUE Gel de dus Paradise Punch 200 ml (disponibil pe site-ul Pronat.ro, la 21,90 de lei) si Mineralium Dead Sea Mineral Therapy Salt&Oil Aromatic Scrub - Scrub Corp cu Sare de Mare si Uleiuri Aromatice (Vanilie si Cocos) - 500 ml (disponibil pe site-ul Oja.ro, la 55 de lei);

- Sapun intim, disponibil pe site-ul Pronat.ro, la pretul de 20,90 de lei;

- Deodorant: Garnier Mineral Deodorant Extracare - Stick Antiperspirant pentru Piele Epilata, disponibil pe site-ul Oja.ro, la pretul de 13,99 lei.

O primavara frumoasa, cu arome proaspete iti doresc!

Sursa foto prima pagina: DepositPhotos.

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.