Setari Cookie-uri

3 idei pentru un makeup de seara spectaculos

Obtine un machiaj glam rapid si de efect!

Vara este anotimpul petrecerilor, al serilor fierbinti in club sau pur si simplu al iesirilor lenese la terasa cu prietenii. Orice planuiesti sa faci in timpul serii, ai nevoie de un machiaj sofisticat dar usor de obtinut fara prea mari eforturi si timp consumat.

1. Smokey eyes in nuante de verde

sursa foto: shutterstock

Pentru inceput, fata trebuie sa fie foarte bine hidratata. Aplica o crema potrivita tenului tau si asteapta cateva minute pentru ca aceasta sa intre bine in piele. Apoi foloseste un fond de ten ( L'Oreal Fond de Ten Lumi Magique, pret 69, 5 lei, Oja. ro) care sa-ti ofere un look natural si care sa nu-ti incarce fata. Ca sa uniformizezi bine tenul, aplica si o pudra matifianta ( pret 40 lei, Fashion Up!)

Pentru un machiaj simplu, ai nevoie de o trusa de farduri (pret 37 lei, Cupio.ro) care sa contina toate nuantele de care ai nevoie. Intai, aplica tonul cel mai deschis pe pleoapa mobila.

Citește și:

Acolo unde ploeapa mobila si cea fixa se intalnesc, aplica un verde intermediar si amesteca-le usor, astfel incat sa nu existe o limita vizibila intre ele.

Pe tot coltul exterior al ochiului, foloseste cea mai inchisa nuanta de verde si estompeaza usor limitele.

Poti sa-ti completezi look-ul cu o linie fina de tus in nuante de verde, negru sau maro ( pret 24 lei, Cupio.ro). Pentru a da intensitate privirii tale, foloseste un rimel rezistent care sa confere volum si alungire (pret 52 lei , Yves-Rocher.ro)

Pentru obraji este indicat un blush intr-o nuanta calda de roz (pret 35 lei, BeautySpell.ro)

Atunci cand iti pui ochii in evidenta cu un fard puternic, buzele trebuie sa aiba un aspect foarte natural. Altfel, machiajul tau va semana cu o masca de circar. Un gloss fructat (pret 9, 90 lei, Yves-Rocher.ro) va da stralucire buzelor tale si le va pastra hidratate, fara sa-ti incarce fata.

Citește și:

2. Menta racoritoare

Ca pentru orice alt machiaj, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa-ti hidratezi tenul cu o crema potrivita pielii tale. Daca sari peste acest pas, pot aparea cojite sau pete inestetice, machiajul se va strange sau se va intinde si toata fata va avea un aspect neplacut.

Alegerea fondului de ten este foarte importanta pentru aspectul final. Daca ai pielea grasa, mergi pe un fond de ten pudra (pret 78 lei, Fashion Up.ro). Pentru cele cu pielea uscata, este recomandat un fond de ten fluid cu efect anti-age (pret 49, 5 lei, Oja.ro). Daca il folosesti pe cel lichid, fixeaza machiajul cu pudra (pret 28, 5 lei, Oja.ro).

Pentru acest tip de machiaj ai nevoie de 3 nuante: verde neon (pret 34 lei/ set cu 4 farduri ruj, oja, creion de ochi, Fashion Up.ro), o nuanta tare de auriu si o nuanta calda de maro (pret 44 lei/ set cu 4 nuante, Cupio.ro).

Citește și:

Imagineaza-ti ca pleoapa mobila este impartita in 3 parti pe care trebuie sa le umpli cu trei culori diferite. Incepi cu cea mai tare nuanta, verdele neon, la coltul interior al pleoapei ca sa iti lumineze privirea.

Aplica apoi nuanta de auriu pe zona din mijloc iar la coltul exterior si pe zona de sub sprancene foloseste nuanta de maro. Este foarte important sa estompezi bine limitele dintre ele, astfel incat sa nu se vada ca si cum ai tras cu rigla. Culorile trebuie sa se topeasca una in cealalta. Ca sa iti subliniezi efectul machiajului, foloseste Cosmetic Maybelline Mascara Colossal Volum Black de la BeautySpell.ro (pret 44 lei)

Pentru pometi, foloseste un fard de obraz intr-o nuanta de caramiziu, ca Rouge Tommette de la BeautySpell.ro (pret 35 lei)

Buzele tale trebuie sa iti puna in valoare fata si sa-ti complimenteze subtil machiajul ochilor. In acest caz, mizeaza pe nuante delicate de roz. Poti sa folosesti un ruj (pret 29, 90 lei, Oja.ro) sau un luciu de buze in nuanta Exquisite Pink (pret 28, 99 lei, Oja.ro).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.