Setari Cookie-uri

3 idei pentru un makeup de seara spectaculos

Obtine un machiaj glam rapid si de efect!

3. Flirty Pinup

sursa foto: shutterstock

Machiajul pinup a fost repopularizat de diva burlesque Dita von Teese. Look-ul este minimal, insa are categoric un efect spectaculos.

La inceput, urmeaza pasii obisnuiti: crema hidratanta, fond de ten si pudra matifianta. Pentru machiajul ochilor, alege o nuanta calda, usor metalizata si apropiata de culoarea pileii tale. Pe Cupio.ro gasesti setul cu 4 farduri Teracotta (pret 44 lei) , ideale pentru un look pinup.

Ochii sunt apoi conturati cu tus de ochi negru (pret 59 lei, BeautySpell.ro). Acesta este uneori destul de greu de folosit asa ca poti sa trisezi un pic. Traseaza intai o linie fina cu un creion de ochi fondant (pret 35 lei, Yves-Rocher. ro).

In cazul in care nu iti iese din prima, creionul poate fi sters foarte usor si nu iti va strica machiajul. Tot ce iti ramane de facut dupa aceea este sa urmezi cu pensula tusului linia deja trasata.

Citește și:

Atentia tuturor va fi atrasa insa de buze. De aceea, trebuie sa ai foarte multa grija atunci cand ajungi la aceasta parte. Ca sa obtii mai multa fixare, tamponeaza-ti-le usor cu un strat fin de pudra apoi foloseste un creion contur de buze rosu (pret 22 lei, Yves-Rocher.ro). Cel mai rosu pe care il gasesti!

Dupa ce ai trasat conturul, umple si restul buzelor folosind creionul pentru a obtine o rezistenta sporita. Acopera apoi cu un ruj intr-o nuanta cat mai apropiata (pret 48 lei, Yves-Rocher.ro).

Dupa ce ai aplicat primul strat de ruj, ia un servetel si strange-l usor intre buze si da-te din nou cu ruj. Pentru putina stralucire, poti folosi si un strop de gloss dar doar pe mijlocul buzei inferioare.

sursa foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.