Setari Cookie-uri

Video practic: Machiaj de club

Mergi cu fetele in oras la un cocktail sau in club? Perfect! Alege un machiaj potrivit!

Voi incepe cu a-ti aminti: te duci in club, nu la circ. Asadar ai nevoie sa iti pui in evidenta ochii, sa creezi o privire misterioasa si atragatoare si buze voluptoase, nu sa iti pui o masca. Doar pentru ca animatoarele sunt machiate strident nu inseamna ca trebuie sa le urmezi exemplul: daca agati pe cineva in club, va trebui sa te poata recunoaste a doua zi, cand nu vei mai purta machiaj (sau nu unul la fel de puternic).

Am ales un tutorial usor de pus in aplicare si cateva explicatii adiacente. Urmareste, ia notite (daca este cazul) si incearca-l acasa! Acorda-ti destul timp pentru a-ti aplica machiajul, astfel incat sa ai timp sa il retusezi sau sa il schimbi daca nu esti multumita de rezultat.

Fata din clip a uitat sa mentioneze ca si-a aplicat intai o baza pentru machiaj: daca tenul perfect nu ar da de banuit, atunci ar trebui sa fi observat ca avea genele pline de fond de ten.

Citește și:

Asadar, care sunt etapele machiajului de seara?

1. Curatare si hidratare

Nu iti poti aplica make-up-ul daca nu ai tenul curatat sau daca ai inca pe fata machiajul de peste zi. Spala-ti fata cu Gel de curatare pentru prospetime (de la Yves-Rocher.ro, 100 ml la pretul de 35 de lei), apoi hidrateaza cu benecos Crema de zi, disponibila pe site-ul Bio-Cosmetics.ro (50 ml, 32 de lei).

Este important sa ai tenul curat si hidratat pentru urmatoarea etapa a aplicarii corecte a machiajului de seara.

2. Aplicarea bazei + retusuri

In lumina proiectoarelor sau a neoanelor de la baie, s-ar putea sa nu iti mai placa tenul tau. Asadar, asigura-te ca vei iesi bine in orice poza, aplicandu-ti fond de ten.

Nu uita sa iti pui in evidenta pometii, aplicand fard de obraz sau o pudra putin mai inchisa decat fondul de ten. Daca esti foarte bronzata, poate ar trebui sa incerci sa luminezi unele zone ale fetei: fruntea, partea superioara a obrajilor.

Citește și:

Ca fond de ten poti incerca Makeup Factory Fond de ten Mineral Foundation 30 ml (disponibil pe site-ul BeautySpell.ro, la pretul de 118 lei), pentru ca apoi sa aplici blush benecos Blush Sassy Salmon (disponibil pe site-ul Bio-Cosmetics.ro, la pretul de 32,50 de lei).

3. Alegerea nuantelor

De obicei, este recomandat sa potrivesti nuantele fardurilor cu vestimentatia. Totusi, iti voi recomanda farduri in nuante pamantii, care ti se vor potrivi indiferent de tinuta aleasa sau de culoarea ochilor.

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.