Setari Cookie-uri

Video practic: Machiaj de club

Mergi cu fetele in oras la un cocktail sau in club? Perfect! Alege un machiaj potrivit!

4. Aplicarea fardului deschis la culoare

Aplica intai nuanta cea mai deschisa (iluminator sau fard crem, auriu sau argintiu) pe toata pleoapa si imediat sub spranceana, acolo unde este mai arcuita.

5. Aplicarea umbrei

Cu o pensula pentru machiaj, aplica fardul o nuanta de crem ceva mai inchisa - aceasta va da impresia unei priviri mai profunde si mai fermecatoare. Scutura pensula si aplica o umbra mai puternica in coltul exterior al ochiului, intinzand usor fardul cafeniu spre interior. Atentie! Umbrele trebuie aplicate cu un fard mat sau cu cat mai putin sclipici.

Pentru pasii 4 si 5, poti folosi Rimmel London - Glam Eyes Trio Orion (disponibil pe BeautySpell.ro, la pretul de 28 de lei) sau Bell Fard Ochi Fashion Colour - 406 (disponibil pe Oja.ro, la pretul 24,43 de lei).

6. Trasarea dungilor cu tus

Stii cum este cu lumina in club, asa ca vei avea nevoie sa iti conturezi ochii, pentru un machiaj bine studiat. Poti sa iti faci conturul cu creion dermatograf, insa iti recomand tusul, pentru linii mai bine definite si cu mai putine sanse de a ti se intinde machiajul. Aplica tus doar pe pleoapa superioara.

Citește și:

Poti incerca tusul de la Yves Rocher, disponibil si pe Yves-Rocher.ro, Tus de pleoape carioca negru, 5 ml, la pretul de 35 de lei.

Dupa acest pas, aplica putin fard cafeniu imediat sub genele din partea de jos a ochiului. Foloseste o pensula putin mai subtire decat cea dinainte.

7. Aplicarea de mascara

Pentru o primire misterioasa si atragatoare vei avea nevoie de gene lungi si, deci, de mascara. Incearca L'Oreal Mascara Mega Volume Collagene 24h Black - Rimel Negru, disponibil pe site-ul Oja.ro la pretul de 59,90 de lei.

Genele false care au fost folosite in videoclip sunt optionale: pentru a-ti fi mai usor sa te demachiezi sau pentru a nu risca sa arati ca papusa Chucky atunci cand ti se dezlipesc genele false de la un singur ochi, as recomanda sa nu le folosesti. Dar tu stii mai bine.

Nu uita sa iti perii cu o perie curata sprancenele, asftfel incat sa fie curatate de fond de ten si sa revina la culoarea normala. Poti folosi Mon Reve Premium Pensula mascara, disponibila pe site-ul BeautySpell.ro, la pretul de 14 lei.

Citește și:

8. Gestul final: buze apetisante

Hidrateaza-le cu balsam de buze, apoi aplica rujul sau glossul favorit.

Recomandarea este un roz pal, astfel incat aspectul buzelor sa fie cat mai natural. De exemplu, poti folosi Kallos Love Gloss Shine - Luciu Buze - 24 (disponibil pe site-ul Oja.ro, la pretul de 9,90 de lei) sau Luciu de buze Supershine (disponibil pe site-ul Cupio.ro, la pretul de 19 lei).

Vezi si alte produse pentru ingrijirea tenului si produse de make-up.

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.