Setari Cookie-uri

Ce sa nu iti lipseasca din geanta la plaja

Tot ce trebuie sa ai in geanta ta de plaja

Al doilea lucru important este crema de plaja, care trebuie sa aiba un factor de protectie SPF cat mai ridicat ( de preferinta intre 15 si 30 ) pentru a evita arsurile pielii si a o hidrata in acelasi timp, dar si pentru obtinerea unui bronz placut si uniform.

De preferat este ca pentru fata sa folosim o crema cu factor de protectie SPF 50, alta decat cea pentru corp. De ce un factor de protectie asa de mare? Pentru ca pielea fetei este foarte sensibila si in contact cu razele arzatoare ale soarelui pot aparea riduri si pete inestetice.

Nu trebuie sa neglijam nici buzele, asa ca este esential sa folosim un balsam de buze care sa aiba si el factor de protectie SPF.

Parul este iarasi una dintre armele de seductie ale femeilor, si nu ne putem folosi de el daca este uscat si ars de soare. Pentru a nu se ajunge la stfel de situatii, indicat este sa ne acoperim parul cu o palarie, fapt ce previne si insolatia neplacuta.

Citește și:

Nu ar trebui sa neglijam nici lotiunea calmanta dupa plaja. In cazul in care uitam sa folosim crema de protectie asa cum este indicat ( de fiecare data cand iesim din apa ), solutia salvatoare o reprezinta o crema cu efect calmant care hidrateaza pielea in profunzime si ajuta la refacerea ei.

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.