Setari Cookie-uri

Ce sa nu iti lipseasca din geanta la plaja

Tot ce trebuie sa ai in geanta ta de plaja

Doua pachete de servetele ( unul uscat si unul umed ) sunt absolut esentiale. Daca esti pe o plaja, acestea te vor ajuta sa indepartezi cu succes nisipul de pe piele, iar daca esti la piscina, ei bine, niciodata nu se stie cand ai nevoie de servetele.

Pentru ca pielea nu se hidrateaza numai cu ajutorul cremelor, apa este poate cel mai important lucru din acest punct de vedere. O sticla mare de apa trebuie sa ai in geanta tot timpul cat stai la soare pentru a-I asigura organismului hidratarea de care are nevoie. Vara se recomanda apa minerala pentru proprietatile minerale pe care le detine.

Ai putea sa iti iei cateva reviste sau o carte pentru momentele in care ramai singura pe sezlong, sau pur si simplu pentru a imbina utilul cu placutul. Este o ocazie fantastica de a te documenta, mai ales daca te si bronzezi in acelasi timp.

Ultimul accesoriu, dar nu cel mai putin important, este reprezentat de catre ochelarii de soare care au rolul de a ne proteja ochii de razele solare.

Citește și:

Si ca sa nu uit, incearca sa lasi acasa accesoriile precum cercei, bratari, ceas sau coliere, pentru ca nu vei face altceva decat sa te pricopsesti cu urme inestetice din cauza lor, si de asemenea, in contact cu soarele si apa din piscina, pot oxida pe piele, ceea ce nu este recomandat.

Daca ti-ai facut temele si esti gata de plecare, nu pot decat sa iti urez un bronz cat mai placut!

sursa foto interior si prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.