Setari Cookie-uri

Cum sa redai fermitatea pielii dupa o cura de slabire drastica

Apeleaza la tehnologia ultramoderna care a ajuns de peste hotare si in Romania prin aparatul EndyMed.

EndyMed trateaza in parte fiecare zona cu probleme

Cel mai important pas este localizarea zonelor cu probleme, urmat de efectuarea unor masuratori pentru a se stabili exact tipul si grosimea pielii fiecarui pacient.

Principiul de functionare al aparatului se bazeaza pe folosirea caldurii intense ce stimuleaza si, totodata, remodeleaza productia de colagen, fapt ce duce la intinerirea aspectului pielii si la inlocuirea substantei lipsa din vergeturi sau cicatrici lasate de aparitia acneei.

Din cauza existentei mai multor zone cu probleme ale pielii si datorita dorintei medicilor de a crea un aparat care sa rezolve cat mai multe dintre aceastea, specialistii au dotat aparatul cu inca patru capete care pot fi schimbate pentru a se obtine performante maxime.

Aparatul a fost proiectat astfel incat sa accelereze procesul de topire a celulor grase care duc la aparitia celulitei, vindecarea cicatricilor lasate de acnee, subtirea copaselor, modelarea si reducerea circumferintei taliei, tratarea ridurilor sau efectuarea unor proceduri de microabraziune pentru tratarea petelor de pe fata si corp.

Citește și:

Rezultate imediate si de lunga durata

Un alt avantaj al aparatului EndyMed consta in faptul ca nu necesita perioada de recuperare dupa efectuarea procedurilor, spre deosebire de alte proceduri, iar rezultatele se pot vedea inca de la prima sedinta.

Pentru rezultate cat mai bune si rapide, specialistii recomada ca protocolul de utilizare sa fie de patru sedinte la interval de o saptamana, urmand ca apoi sedintele sa se repede de doua ori la interval de doua saptamani, dupa care se face o pauza.

Pretul unei sedinte este cuprins intre 100-300 euro pentru zonele faciala si intre 200-600 euro pentru zonele corporale: abdomen, fese etc.

Tratamentul este disponibil in cadrul clinicii FAZZADA, clinica laser de reintinerire, singurul centru de estetica medicala ce reuneste toate laserele de top la nivel modial aflate in portofliul See.Try.Buy. Company.

Citește și:

Clinica inglobeaza tot ce este mai modern si performant la ora actuala in categoria spa-ului medical, diferentiandu-se prin tratamentele Pret-a-traiter pentru pacienti, pozitionarea ca si centru de excelenta in proceduri laser unde se fac inclusiv traininguri pentru medici, dar si Doctor + Pacient Duo: COME.TREAT.GO, ceea ce inseamna ca medicii au posibilitatea de a veni cu pacientii lor si a-i trata in cadrul clinicii FAZZADA.

Website fazzada.ro

Facebook Fazzada

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.