Setari Cookie-uri

5 masti home made cu argila

Daca esti o fana inraita a mastilor home made, uite cateva sugestii pe care ar trebui sa le incerci.

Fiecare femeie are grija de tenul ei cum stie mai bine si cum crede ca este mai bine. Piata produselor cosmetice este una dintre cele mai largi, care contine o varietate foarte mare de produse.

Unele dintre noi nu isi permit masti scumpe, sau nu au incredere in produsele comerciale, asa ca apeleaza la mastiele home made pentru a fi sigure de ingrediente si de rezultate. Argila este unul dintre cele mai folosite ingrediente in prepararea mastilor naturiste. Se poate combina aproape cu orice, insa eu am ales cateva variante usoare si accesibile oricui.

1. Masca cu argila si ulei de papaya pentru un ten uscat. Amesteca praful de argila ( aproximativ o lingurita cu varf ) cu cateva picaturi de ulei de papaya pe care il gasesti la plafar. Acesta are rolul de a hidrata pielea si de a-I reda stralucirea pierduta. Lasa masca sa actioneze timp de 20 de minute si apoi clateste cu apa calduta.

Citește și:

2. Masca cu argila si lapte pentru un ten normal. Doua lingurite de lapte ar trebui sa fie suficiente pentru o lingurita de praf de argila. Amesteca pana se omogenizeaza bine si aplica pe toata fata. Stai cu masca timp de 15-20 de minute si apoi clateste cu apa calda. Tenul tau va fi hidtratat si stralucitor.

3.

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.