Setari Cookie-uri

5 masti home made cu argila

Daca esti o fana inraita a mastilor home made, uite cateva sugestii pe care ar trebui sa le incerci.

Masca cu argila si citrice. Stoarce zeama de lamaie sau portocala ( cam doua lingurite ) si amesteca cu praful de argila. Astfel combinate, cele doua ingrediente vor inlatura excesul de sebum si vor usca cosurile inestetice ajutand la vindecarea tenului. Timp de actionare: 20-30 de minute. Este ideala pentru tenul acneic.

4. Masca cu argila verde si apa minerala. Este o masca pentru tenul gras care absoarbe sebumul, lasand tenul mat si catifelat. Se amesteca doua lingurite de argila verde cu apa minerala pana se obtine o pasta omogena. Se lasa sa actioneze 20 de minute dupa care se clateste foarte bine.

5. Masca cu argila si morcovi. Este potrivita oricarui tip de ten si are efect revitalizant. Se piseaza 2 morcovi cu blenderul si pasta obtinuta se amesteca cu doua linguri de argila. Se aplica pe toata fata si se lasa timp de 15-20 de minute. Se clateste cu apa calduta.

Citește și:

Asadar, dragele mele, spor la prepararea mastilor. Sunt convinsa ca o sa deveniti fanele lor atunci cand veti observa ca tenul vostru va radia de frumusete.

sursa foto interior si prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.