Setari Cookie-uri

15 lucruri memorabile aflate la Digital Divas!

Moda, frumusete, street style, atitudine!

comunicat de presa

Digital Divas by AVON cel mai mare eveniment dedicat femeilor active in social media, a revenit anul acesta cu un concept mai amplu, fiind impartit in doua sectiuni: conferinta tinuta de cei mai importanti bloggeri, editori si specialisti in comunicarea online si gala de premiere “Digital Divas Awards Gala” alaturi de un minunat concert VUNK.

De la moda la frumusete, fotografie de street style si cum sa scriem povesti cu impact, cele 4 sesiuni de prezentari si dezbateri au adus in prim plan povestile din spatele celor mai importante si citite bloguri de lifestyle.

Evenimentul s-a bucurat de prezenta celebritatilor si a persoanelor active din social media, care au povestit tendintele in comunicarea online, oportunitatile de dezvoltare a unei cariere in social media si au oferit participantilor o sursa reala de inspiratie.

Citește și:

Specialisti cu experienta in online si social media, cunoscuti bloggeri de fashion, dar si celebritati au dezvaluit secretele si strategiile care le-au adus un real success in comunicarea online: Oana Pellea, Andreea Esca, Raluca Kisescu, Ovidiu Buta, Mirela Bucovicean, Cristian Lupsa, Vicki Nicola, Bogdan Olteanu, Diana Enciu si Alina Tanasa, Catalin Opritescu, Ana Morodan, Dana Paun si Stela Toderascu.

Toti acesti speakeri au oferit invitatilor o mare oportunitate de a invata cele mai bune trucuri din online dar si motivarea si dorinta necesara pentru a ajunge acolo unde vrei prin munca si multa dedicare.
Cele mai importante mesaje transmise la Digital Divas sunt:

- Vicky Nicola a vorbit despre lumea blogging-ului de moda si cat de important este sa nu te uiti in vitrina din online ci acest demers sa porneasca de la dorintele, pasiunile si nevoile tale. De asemenea, nu trebuie sa uiti de performance checklist – ruta ce trebuie sa ti se potriveasca iar stilul utilizat trebuie sa te reprezinte.

Citește și:

- Ana Modoran are o relatie foarte personala cu vizitatorii sai si considera ca trebuie sa tinem cont de inteligenta emotionala a fiecaruia si sa ne simtim bine cu noi insine.

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.