Setari Cookie-uri

15 lucruri memorabile aflate la Digital Divas!

Moda, frumusete, street style, atitudine!

- Ovidiu Buta sustine ineditul si ne indeamna sa surprindem tot timpul prin ceva deosebit. De asemenea, trebuie sa fim pozitivi chiar si atunci cand scriem o cronica negativa.

- Raluca Kisescu a concluzionat printr-o singura fraza: Do something today that your future will thank you for!

- Mirela Bucovicean, a prezentat gandirea rotunda, atunci cand inchizi cercul si faci 5 pasi: Observa, Actioneaza, Respecta, Iubeste, Munceste. Tot ea sustine ca e bine sa lucrezi mereu cu cei mai buni .

- Andreea Esca a vorbit despre evolutie si considera ca trebuie sa incerci mereu, sa nu te lasi batut si sa nu stai in loc, sa mergi mereu mai departe chiar si atunci cand ai un post caldut si un salariu bun.

- Oana Pellea a atins subiectul pasiune si cum fara ea nu exista excelenta. Nu trebuie sa uitam ca exista o responsabilitate reala a ceea ce aruncam in virtual, care trebuie sa fie asumata. De asemenea, daca stii sa iti faci treaba serios si cu responsabilitate, necoborand o stacheta stabilita de tine, poti atrage lumea si in spatiul in care tu functionezi.

Citește și:

- Cornel Ilie a prezentat cum cuvintele au o energie magica prin care poti sa iti dai seama de starea acelei persoane.

- Monica Jitariuc a pus accentul pe evaluarea muncii si a rezultatelor.

- Cristian Lupsa a invitat la o introspectie foarte interesanta si a prezentat idei pentru gasirea de sine cand scrii dar si un indemn important - “Scrie ce stii. Ce stii e ce traiesti.”.

- Bogdan Olteanu, a sustinut un lucru extrem de ajutator si important, "uita-te la blogul tau si intreaba-te: daca blogul asta nu ar fi scris de mine, l-as mai citi sau urmari?".

Invitatul special, Yvan Rodic, considerat pionierul fotografiei de street style, a vorbit despre succesului de care s-a bucurat in ultimii sapte ani.

Original content, unique voice, consistency online, consistency offline, social media, go to Paris Fashion Week” reprezinta calea aleasa pentru a ajunge unul dintre cei mai recunoscuti blog-trotteri din lume. Ochiul sau format a reusit intotdeauna sa surprinda ultimele trenduri la nivel global in ceea ce privește moda dar și cultura in general.

Citește și:

In cadrul galei de premiere “Digital Divas Awards Gala” s-au acordat urmatoarele premii:

Best Woman Blogger
I. Cristina Bazavan
II. Simona Tache
III. Sana Nicolau

Best Use of Photography in Digital
I. High Street Cardigans
II. Absolutely Fabulous
III. Fashezine

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.