Setari Cookie-uri

Top 5 masti home made cu piersici

Piersicile au o multime de beneficii pentru sanatatea noastra mai ales acum in sezonul lor. Pe langa toate acestea, piersicile fac minuni si pentru tenul nostru. Alege una dintre cele cinci masti si utilizeaz-o cu regularitate pentru efecte miraculoase.

1. Masca de fata cu piersica si avocado

Ai nevoie de o piersica bine coapta si de un avocado. Paseaza pulpa celor doua fructe si amesteca pana ce se omogenizeaza foarte bine. Aplica masca pe fata si mentine timp de 20 de minute dupa care clatesti cu apa calduta. Aceasta masca este potrivita pentru tenul uscat si se aplica de doua ori pe saptamana.

2. Masca de fata cu piersica si lamaie

Se ia o piersica foarte coapta si se paseaza bine pulpa, fara coaja. Piureul obtinut se amesteca cu 2-3 lingurite de suc de lamaie. Se aplica pe fata si se lasa sa actioneze timp de 30 de minute dupa care se clateste cu apa calda.

Este o masca potrivita pentru tenul gras cu tendinta acneica. Sucul de lamaie va indeparta sebumul si va actiona impotriva pustulelor, in timp ce piersica va hidrata tenul si ii va reda stralucirea. Se utilizeaza o data pe saptamana.

3. Masca de fata cu piersica si miere

Citește și:

Pulpa unei piersici se paseaza foarte bine pana ce se obtine un piure care se amesteca cu 2 lingurite de miere de salcam. Amestecul obtinut se aplica pe fata si se mentine timp de 20 de minute dupa care se indeparteaza cu un disc demachiant inmuiat in apa calduta.

Masca are efect calmant si hidratant in special pentru tenul sensibil sau cel cu probleme. Se aplica o data pe saptamana.

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.