Setari Cookie-uri

Top 5 masti home made cu piersici

Piersicile au o multime de beneficii pentru sanatatea noastra mai ales acum in sezonul lor. Pe langa toate acestea, piersicile fac minuni si pentru tenul nostru. Alege una dintre cele cinci masti si utilizeaz-o cu regularitate pentru efecte miraculoase.

4. Masca de fata cu piersici si ulei de cocos

Se paseaza foarte bine pulpa unei piersici si se amesteca cu o lingura de ulei de cocos pana se omogenizeaza. Se aplica pe fata si se lasa sa actioneze timp de 20-30 de minute dupa care se clateste usor cu apa calduta.

Mineralele si vitaminele din piersica vor hidrata si catifela tenul, pe cand uleiul de cocos va lupta impotriva ridurilor si va reda elasticitate pielii. Masca se utilizeaza o data pe saptamana.

5. Masca de fata cu piersici si caise

Ai nevoie de doua piersici si doua caise bine coapte. Se spala bine si se decojesc. Pulpa ramasa se paseaza foarte bine si se amesteca pana se optine o pasta omogena care se aplica pe fata. Se lasa sa actioneze timp de 30 de minute dupa care se clateste cu apa calduta.

Masca are rolul de a hidrata tenul si de a-i reda mineralele si vitaminele de care are nevoie. Se utilizeaza o data pe saptamana.

Citește și:

Foto prima pagina masca naturala sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.